Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apám nőgyógyász, én pedig mégsem értek a nőkhöz el vok keseredve?
„Éppen ez az, hogy manapság valamiért a világ teljesen kifordult önmagából. Te nem így látod? :)”
Szerintem mindig is kivolt, csak a társadalom nem engedte ennyire teret nyerni a társadalomba nem illő dolgokat…
„A döntéseinket nem mindig, sőt sok esetben nem hozhatjuk meg az ösztöneink alapján, főleg a mai társadalomban.” – Magyarázd ezt meg egy nőnek…
Te férfi aggyal gondolkodsz. A férfiak jóval racionálisabban, logikusabban gondolkodnak mint a nők. A nők sokkal inkább ösztönlények, az érzelmeik vezérlik őket. Az ösztönök, érzelmek pedig teljes ellentétben állnak a józan ésszel, a racionális gondolkodással, és a logikával. Ezért van az ami sok férfi számára érthetetlen: hogy választhat egy nő egy olyan férfit aki megcsalja, hazudik neki, nem becsüli, szemben azzal, aki kedves, megbecsüli őket, megadna bármit, stb. A válasz: a nő döntéseiket nem a józan észre alapozzák, hanem az ösztönökre. És mivel az ösztönük azt súgja h az erős, domináns, független férfi a vonzóbb (aki nem foglalkozik velük) ezért vele lesznek. Holott ez férfi ésszel érthetetlen…
"Ezért van az ami sok férfi számára érthetetlen: hogy választhat egy nő egy olyan férfit aki megcsalja, hazudik neki, nem becsüli, szemben azzal, aki kedves, megbecsüli őket, megadna bármit, stb. A válasz: a nő döntéseiket nem a józan észre alapozzák, hanem az ösztönökre. És mivel az ösztönük azt súgja h az erős, domináns, független férfi a vonzóbb (aki nem foglalkozik velük) ezért vele lesznek. Holott ez férfi ésszel érthetetlen…"
Erre írtam én, hogy az ilyen nőket otthagyom inkább. Ha a férfiak okosabb fele így tenne, előbb-utóbb az ösztönös nők jelentős része társ nélkül maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!