Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció miatt agresszív kötekedő barátnőnek hol
húznátok meg a határt?
Akkor "De legyen akkor az agresszió azért, mert odadobok egy zoknit a sarokba, te meg ezért azt mondod, hogy a qrva anyámat/az öcsém faxa sokkal jobb."
Ez se szép dolog és ezt is kerülni kéne nem? Vagy szabad? Beszélhet így veled a párod, ha fáj a heréje vagy a gyomra? Vagy csak akkor, ha szenya volt a főnök, rosszul adtak vissz....stbstb....
2022. ápr. 13. 21:00
Leírtam: “ Nyilván egyik sem szép dolog.” Nem támogatom az agressziót, a fizikait a legkevésbé. Csak azt mondom, hogy ez így kevés infó. És nem tudjuk, hogy miről is van szó valójában, és mindketten a saját gondolkodásmódunkkal, és tapasztalatainkkal egészítjük ki, amit mégegyszer mondok, valószínűleg nem fedi a valóságot.
2022. ápr. 13. 21:07
Fordított nemekkel mindenféle vita és körítés nélkül ki lehet mondani, hogy aki ....egy nőt, az nem férfi töbé...és elítélendő. Ítéljük má' el itt is naa! 😃
2022. ápr. 13. 21:13
Szövegértési nehézséged van? Vagy csak nem olvasod el a válaszaim? Le van írva, hogy elítélem, de nem tudjuk, hogy ez a te fejedben van csak így, hogy megveri a nő a párját, vagy tényleg. Nem tudjuk. Ne költs történetet, mert azzal nem jutunk előrébb, és amúgy is az a fikció kategória. Nincsenek egyértelmű infók, amikből meg lehetne bármit is állapítani. Történetet meg én is tudok írni.
2022. ápr. 13. 21:16
Te nem olvasod bázzeg! Sallang nélkül ítéljük el a pistába, a többit meg ne magyarázzuk, hanem lapozzunk. Te mosdatod a csajt már itt oldalakon keresztül. Neked irkáltam a példákat, meg mondtam ugyan ezt, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mi van. Na mindegy.
2022. ápr. 13. 21:20
De értsd már meg, hogy semmi nem ilyen fekete-fehér. Igen, ha a semmiből durr egy pofon, igen elítélem. Érthető? De hány ilyen eset van? Egy se. Mindig van ok, amit a pasikák nagyvonalúan elfelejtenek. Ez viszont kib@szott gyakori. Fogd már fel. Ilyen nincs, hogy semmi ok nélkül, fizikailag bántalmaz egy menstruáló nő egy férfit. Ezt te se gondolhatod komolyan. Mindig van kontextus. És ott van a megoldás.
2022. ápr. 13. 21:28
A bántalmazó férfiak is ezt mondják kifogásnak, hogy nem ok nélkül verik a nőt, hanem mert kiprovokálja.
2022. ápr. 13. 21:35
“ Igen, ha a semmiből durr egy pofon, igen elítélem. Érthető? ”
“ Le van írva, hogy elítélem”
Nem tudom mit mondjak. Nem fogod fel amit mondok.
2022. ápr. 13. 21:37
Akkor ne gyere azzal, hogy az agressziónak kell, hogy legyen oka! Nincs rá mentség. Ha olyan rossz a pasival, akkor szakítani kéne, ha nem, akkor meg normálisnak lenni.
2022. ápr. 13. 21:43
Aha… nyilván az a fajta pasi vagy aki a metoo mozgalmat is elítéli, a “másik oldal sztoriját nem hallottuk” címszóval. Én mindössze azt mondom, hogy a kérdés szövegéből kiindulva :” Menstruáció miatt agresszív kötekedő ” az agresszív és kötekedő, inkább egy feszült, nem annyira kedvesen válaszoló nő képe jut az eszembe, és nem az, aki azonnal pofozkodni kezd. De kérdező, ha tévedek, kérlek javíts ki, ezt csak te tudhatod.
TLDR: kezeljünk mindent fenntartással. Ez az egyik fél elmondása, és annak is kevés. Ennyiből nem következtethetünk fizikai agresszióra, mert akkor azt írta volna a kérdező, hogy engedje-e hogy a menstruáló barátnője felpofozza. Akkor teljesen egyetértenék veled. De nem ez volt a kérdés. Ez a te agyszüleményed.
2022. ápr. 13. 21:49
Kapcsolódó kérdések: