Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenétek egy agresszív férfival?
Én ezért költözök el márciusban, mert nagy nehezen kitudtam lépni egy bántalmazó kapcsolatból, ahol ugyan verés nem történt, de rendszeresen piált és olyankor lefejelte az ajtót, beleütött a falba stb, meg nyilván velem üvöltözött... kiszámíthatatlan volt amikor ivott, és sajnos minden héten ivott.
Úgyhogy inkább elköltözök a mostani albérletből, mert ennek tudja a címét, az újnak viszont nem fogja tudni.
Fu az ilyen ne is nevezze magát férfinak aki egy nővel szemben képes ilyen undorító lenni. Ha megtudnám,hogy bármelyik nő ismerősöm ilyen helyzetbe kerülne, biztos hogy súlyos következményei lennének.
#1 kitartás Neked! Jó, hogy időben lépsz.🙏
Bocsi, hogy nem tudok érdemben hozzászólni,de annyira fel tudnak kúrni az ilyen gennyláda emberek,hogy ki kívánkozott belőlem.
Pedig te vagy a sötét utas.
Tuti kamu az, hogy kinyomta a szemeit.
Amúgy meg sitten lenne.
A rendőrség minden hasonló szégyenletes családi szart el tud sikálni.
Ennyi.
Az a nő aki együtt marad egy bántalmazóval és nem tesz semmit, azt nem tudom sajnálni!
Más esetben együttérző vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!