Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív a pasim, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív a pasim, vagy csak meg akart védeni? Nem tudom mit gondoljak. El kéne hagynom?

Figyelt kérdés

Szóval elmentünk fürdőzni egy ilyen nagyobb wellness központba, ahol egy srác megfogta a popsim, ezt látta a pasim, és tarkón csapta a srácot, viszont a srác szellemi fogyatékos volt, (később derült ki) és jöttek oda a szülei, hogy számon kérjék a barátomat.

Viszont ő nem bocsánatot kért, hanem még neki állt feljebb, és azt mondta a szülőknek a szemébe, hogy legközelebb rakjanak a kutyájukra pórázt ha nem tud viselkedni, aztán akkor nem történik ilyen.

Egyáltalán nem érzi magát hibásnak, mert szerinte ha a szülők rendesen odafigyeltek volna ez meg sem történik, és szerinte nincsen különbség az között, ha egy fogyatékos vagy egy normális tapiz le.

Picit megrémített, hogy egyből ráhúzott egyet arra a fiúra, az meg pláne, hogy utána a szülőkkel hogy beszélt, teljesen ledöbbentem, sosem láttam agresszívnek a 4 évünk alatt, tudom, hogy a jó szándék vezérelte, de akkor is.

Azóta próbáltam vele beszélni, viszont nem hajlandó elismerni, hogy durva volt, sőt, még azt mondja, hogy nem igaz, hogy folyamatosan elnézőnek kell lenni mindenkivel, aki fogyatékos, és ha valamit csinálnak, akkor még ő a rossz, ha kiakad.

26/L

2022. jan. 2. 13:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Szep sztori
2022. jan. 2. 13:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

El nem hiszem, hogy hagynàm ezért. Valóban figyelniük kell a szülőknek. Az sem tolerálható a végtelenségig, ha egy gyerek rosszalkodik, akkor ez se legyen.

Én nőkènt csaptam volna tarkón, ha a fenekemhez nyúl.

2022. jan. 2. 13:16
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Igaza volt.

Dolgoztam fogyatékosok között,sose fogta meg egyik se a fenekem,teljesen tisztában vannak ők azzal,hogy ezt nem illik.

Ha meg le se,szarta volna,akkor azért rinyálnál,hogy nem érdekli.

2022. jan. 2. 13:17
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is volt ilyen pasim, 10 év idegenlégió után ismertem meg.

Átlagos sportos testalkat volt, de mikor egyik péntek este mikor egy vidéki bálban rámakart mászni egy pasi, és kipakolta a kocsmát egyedül, hát azt nézni is rossz volt.

Végén a kocsmáros kérte meg ad neki valami mínőségi italt csak menjünk el, mert a fizető vendégeit veri éppen rommá.

2022. jan. 2. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Jogos volt a tasli. Szülőkkel lehetett volna kultúráltabban beszélni, de gondolom akkor már nagyon ideges volt.
2022. jan. 2. 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Értem én hogy sérült, fogyatékkal élő,nade, ha a véletlenül a kést mártja a másikba mert nincs önkontroll? Valaki odavitte aki felelős érte és a viselkedése is ide tartozik. Jogos a póráz...

Kövezzetek meg, de én is nyakon b@asznék bárkit ebben a szituban, amit baromira megbánnék utána, mert ugye fogyatékos...

A szüleinek inkább oltani kellene a tüzet ebben az esetben, mit háborogni.

A fogyaték nem kibúvó.

2022. jan. 2. 14:44
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Itt nem az az igazi kérdés, hogy jogos volt-e. Lehet jogos volt, lehet nem.

A kérdés arról szól, hogy a csávó idegrohamot kapott, majd gyorsan megcsapta a nála jóval kisebb fogyatékos srácot, majd üvöltözött a szüleivel.

A baj az, hogy egyáltalán nem érez sajnálatot. Meg tudja indokolni a tettét, de normál esetben ettől még sajnálnia is kéne. Nincs benne sok empátia, az biztos. Jobb lenne, ha belátná ezt, különben ez az agresszív, érzéketlen minta még mélyebben beleépül.

Legközelebb lehet te veled szemben fog ő valamit jogosnak tartani, és veled fog kiabálni vagy erőszakoskodni. Érted miért hibás a viselkedése? A világ nem csak arról szól, hogy jogos vagy nem jogos, és ha jogos, akkor támadás.

2022. jan. 2. 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

"Nincs benne sok empátia, az biztos. Jobb lenne, ha belátná ezt,"

Itt miért is kéne empatikusnak lenni?

Ha segítségre szorul egy fogyatékos, segítek neki, sajnálni is tudom, de ha a csajomat kezdené tapizni, én is levernék neki egyet.

Kérdező! Örülj,hogy téged nem cseszett le a pasid, mert ha a csajom csak úgy tűrné, hogy más megfogdossa, akkor úgy kib.sznám, mint macskát szarni.

2022. jan. 2. 15:32
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Miért hagynád el? Meg akart védeni, még jó, hogy nem hagyja, hogy idegenek egy wellnessbe tapizzanak.

Én sem értem miért még a szülőknek állt feljebb. Ha nem bír a gyerekük viselkedni tartsák otthon.

Én elnezo vagyok a fogyatékosokkal, de azért ne fogdossanak.

2022. jan. 2. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

Hagyd el a pasid!

Jobbat érdemel.

2022. jan. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!