Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agresszív a pasim, vagy csak meg akart védeni? Nem tudom mit gondoljak. El kéne hagynom?
Szóval elmentünk fürdőzni egy ilyen nagyobb wellness központba, ahol egy srác megfogta a popsim, ezt látta a pasim, és tarkón csapta a srácot, viszont a srác szellemi fogyatékos volt, (később derült ki) és jöttek oda a szülei, hogy számon kérjék a barátomat.
Viszont ő nem bocsánatot kért, hanem még neki állt feljebb, és azt mondta a szülőknek a szemébe, hogy legközelebb rakjanak a kutyájukra pórázt ha nem tud viselkedni, aztán akkor nem történik ilyen.
Egyáltalán nem érzi magát hibásnak, mert szerinte ha a szülők rendesen odafigyeltek volna ez meg sem történik, és szerinte nincsen különbség az között, ha egy fogyatékos vagy egy normális tapiz le.
Picit megrémített, hogy egyből ráhúzott egyet arra a fiúra, az meg pláne, hogy utána a szülőkkel hogy beszélt, teljesen ledöbbentem, sosem láttam agresszívnek a 4 évünk alatt, tudom, hogy a jó szándék vezérelte, de akkor is.
Azóta próbáltam vele beszélni, viszont nem hajlandó elismerni, hogy durva volt, sőt, még azt mondja, hogy nem igaz, hogy folyamatosan elnézőnek kell lenni mindenkivel, aki fogyatékos, és ha valamit csinálnak, akkor még ő a rossz, ha kiakad.
26/L
Nyilvàn nem làtszott a sràcon hogy gyps.
A zaklatott öcsèd amúgy jól van?
Lement màr a fegyelmije ?
Én nőként is nyakomb.sztam volna. Nincs ráírva senkire, hogy szefós. Ha pedig az, akkor figyeljenek oda a szülők jobban, hogy ne zaklasson idegeneket szexuálisan, az ő felelősségük.
A szülők is retardáltak, a pasid jól tette, hogy nem nézte tétlenül, hogy egy idegen fogdossa a segged.
Persze neked meg tetszett hogy egy idegen, bolond gyerek simogatja a segged.
Neked kellett volnba szájba vágni nem arra várni hogy majd megment téged a lovagod.
Vagy te bármikor eltűröd ezt hogy simogassák a segged.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!