Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges az, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy valakit okkal bántanak? Létezik, hogy egy agresszív kapcsolat megjavul?

Figyelt kérdés

A barátom gyakran kiabál velem, csipricsáré dolgok miatt(nekem úgy tűnik, neki lehet, hogy fontos), dobálózik tárgyakkal, vagy üti a falat-asztalt amit ér, néha pedig engem is megrángat.

Mintha két személy lenne, az amúgy végletekig türelmes és illedelmes ember, valamiért időnként teljesen kifordul önmagából.

Mintha benyomódna nála egy gomb.

Lehetséges, hogy én okozom? Kiprovokálom? Ha megtalálnám a "hibát" a sajátviselkedésemben akkor ez csillapodhatna?

Létezik, hogy miattam ilyen?

Volt már olyan akinél ez változott és megoldódott?

Köszönöm

2021. jún. 16. 11:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem miattad és nem fog változni.
2021. jún. 16. 11:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A hiba az ő készülékében van. Nem fog változni, max annyiban, hogy idővel téged is ütni meg dobálni fog. Dühkezelés, konfliktuskezelés nulla. Kiprovokálod, ja... nem a te viselkedéseden kell változtatni.

Menekülj amíg tudsz.

2021. jún. 16. 11:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem te okozod, nem normális amit csinál. Semmi nem fog megjavulni, amíg nem kér pszichológustól/pszichiátertől segítséget, és az sem biztos, hogy megéri ezt vele végigcsinálni.

Rúgd ki, jobban jársz!

2021. jún. 16. 11:23
 4/18 A kérdező kommentje:

Ez nem egy olyan dolog, hogy szívemen a kezem, én is viselkedtem agresszíven már és akkor tőlem is menekülni kell?

A beismerés és a segítségkérés lehet a kulcs?

2021. jún. 16. 11:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne a te felelősséged, hogy nem tudja kezelni az indatait?:)
2021. jún. 16. 11:26
 6/18 A kérdező kommentje:
mert, hogy én ezt megtettem :)
2021. jún. 16. 11:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy én nem nagyon szeretem a túrós, csak a kakaós palacsintát. Te mégis elem rakod a túrósat, ezért én, mivel te "provokáltad ki", letépem a kis fejecskéd.

Teljesen rendben van ez így, ugye? Hiszen az intoleráns, fejletlen, primitív személyiség joggal bántalmaz, és terrorizál másokat, hisz ő nem tehet róla, a világ a rossz.

2021. jún. 16. 11:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem miattad ilyen. Nincs olyan, hogy oka van annak, hogy rángassanak vagy bántsanak egy kapcsolatban. Hagyd ott. Menekülj míg teheted. Általában így kezdődnek az "asszonyverős" kapcsolatok.:)
2021. jún. 16. 11:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a provokálás amikor olyat csinálsz, ami tudod nagyon jól, hogy a másikat idegesíti, ezt ő neked mondta és te mész utána, csinálod tovább. Pl mész a csaj után és nyulkálsz módszeresen alá. Előbb utóbb kapsz egy pofont valakitől.

Marha egyszerű a dolog, ne csináld.

Ha viszont a másik olyan, hogy bármit teszel, idegesíti, ott a személyeddel van probléma, ami összeférhetetlenség.

2021. jún. 16. 11:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

6-os Gondolom neked nem ez a rögzült viselkedési mintád, mint a párodnak. Bár vannak párok, akik rendszeresen verekednek, na az mindennek a legalja.

Bántalmazó kapcsolatban vagy, papírforma az, hogy állandóan megteszi, bocsánatot kér, esküdözik, és nem változik semmi, sőt csak rosszabb lesz. Ne várd meg azt, amikor téged üt meg!

2021. jún. 16. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!