Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges az, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy valakit okkal bántanak? Létezik, hogy egy agresszív kapcsolat megjavul?

Figyelt kérdés

A barátom gyakran kiabál velem, csipricsáré dolgok miatt(nekem úgy tűnik, neki lehet, hogy fontos), dobálózik tárgyakkal, vagy üti a falat-asztalt amit ér, néha pedig engem is megrángat.

Mintha két személy lenne, az amúgy végletekig türelmes és illedelmes ember, valamiért időnként teljesen kifordul önmagából.

Mintha benyomódna nála egy gomb.

Lehetséges, hogy én okozom? Kiprovokálom? Ha megtalálnám a "hibát" a sajátviselkedésemben akkor ez csillapodhatna?

Létezik, hogy miattam ilyen?

Volt már olyan akinél ez változott és megoldódott?

Köszönöm

2021. jún. 16. 11:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A 6-os én voltam, a kérdező. Folytattam az előző kommentet "azt tettem meg," hogy kerestem egy pszichologust amikor nem éreztem magam komfortosan a bőrömben. :)
2021. jún. 16. 11:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes áldozatra lelt benned sajnos, ha komolyan te gondolkodsz el azon, hogy a bántalmazást bárki is kiérdemli. Hagyd el, mert később mégnehezebb lesz kiszállnod.
2021. jún. 16. 12:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Menj akkor vissza a pszichológushoz és beszélgessetek arról, miért nincs annyi önbizalmad, hogy magadban keresed a hibát, holott nem te vagy a hibás.

Van még mit dolgozni magadon, de kezdő lépésnek kivágnám ezt a palinak se nevezhető hulladékot. Te normális vagy?!?!? Megrángat és elnézed neki??? Egyszer tenné ezt valaki velem, olyat visszaütnék, hogy a fal adná a másikat, aztán soha többet nem látna.

2021. jún. 16. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pszichopata.... Menekvés.
2021. jún. 16. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
13%
Nem igazán van olyan, hogy ok nélkül bántanak valakit. Lehet, hogy tanítani szeretné az egyik a másikat, azonban a mértékre figyelni kellene.
2021. jún. 16. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

De mi az, hogy okkal bántom a páromat? Ha annyira nem bírom elviselni, akkor nem megverem, hanem szakítok tisztességgel.

Nevelő/tanító célzatú bántalmazás sincs egy felnőtt párkapcsolatban. Az embernek a párja egyenrangú partner, nem valami haszonállat mondjuk, akit fegyelmezni kell. Felnőtt embert nem nevelgetünk, és felnőttként nem tűrjük, hogy minket "nevelgessenek".

2021. jún. 16. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15.

Ha megtudom magyarázni, hogy miért ártok szándékosan valaki másnak, akkor már valami óriási baj van a világgal...

2021. jún. 16. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy benned az áldozat mentalitás. Mármint,hogy nem elég hogy eltűröd, de még magadat is hibáztatod!

Exem is hasonlóan agresszív volt, mindennap 1x tört és zúzott, 10 percre elmentek neki otthonról teljesen. Annyi kulonbseggel, hogy ram nem emelt kezet. Turtem egy ideig, aztan szakitottam! 1 ev utan. Igy is tul sokat vartam. Hagyd el ezt a barmot! Te is egeszseges kapcsolatot erdemelsz!

Ne vard meg, amig majd szetver teged!

2021. jún. 27. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!