Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetsége az hogy egy fiu azért nem akar nemi kapcsolatot létesiteni egy lánnyal mert azt a lányt sok fiu barátja veszi kürül?
No elég késő van úgyhogy lehet hülyeség amit írok DE.
Nekem az az elképzelésem, hogy a közelmúltban megcsalt téged vagy meg akart. A dologtól elég rosszul érzi magát és próbál enyhítő dolgokat keresni tettére. Viszont annyira zavarja az eset, hogy inkább nem fekszik le veled.
Furcsán viselkedik mostanában? Esetleg úgy néz ki mintha titkol valamit?
Neeembiztos hogy hülyeség. Bár szerintem se valószínű :D
Engem bizony zavarna a sok fiú barát. Nagyon. Szerelmes lennék de olyan: -áhbazki haggyukmár hát tégedmár minden fiú megdugott, én biztos csak kis zsírkréta lennék a sok dákóhoz képest... és kedvetlen lennék.
Megoldás: éreztesd vele hogy kell neked. Hogy vágysz rá. Nézz rá ajkad harapgálva, bizseregj bele mikor meglátod pimpijét, kelts olyan: úh mindjárelmegyekhahozzámér érzést benne. Vágyakozz, ugyanakkor légy szégyenlős mint egy tapasztalatlan kiscsaj. Tehát: -óén úgyszeretném ha nyalogatnád a mellem, áhnajó :DD nemis. <-- mond ezt. Ezzel olyan mély vágyakat bukkantasz fel amiket aztán a félénk cenzúra vissza is von és ő ezt tudni fogja és tetszeni fog neki hogy kicsit kűzdenie kell érted. Vagy azért hogy levedd végre a melltartót :D
No eeekkor megjön hozzá a kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!