Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet egy 22 éves lánnyal egy komoly kapcsolatot létesíteni?
Komoly kapcsolat gyanánt úgy értem hogy egy életre szóló kapcsolat. Elég érett egy 22 éves ilyenekhez? Vagy még benne van a pasizhatnék, bulizás stb. Képes megmaradni egy nála idősebb pasival? Képes elkötelezni magát egy valaki mellett egy életre?
Köszönöm a válaszokat!
27/f
Egy 22 éves lány lehet sokkal érettebb egy 27 éves pasinál.
De Ő valszeg nem az ha ezt kérdezed. Személyiség függő ebben nem lehet általánosítani!
23 vagyok, 18 évesen találkoztam a párommal, majd egy év múlva költöztünk össze.
Szerintem a komoly kapcsolat nem kor-, hanem személyiségfüggő. Ha a lány a megismerkedésetekkor bulizós, pasizós, nem biztos, hogy kész egy komoly kapcsolatra. Ezt neked kell látnod :)
A válasz: IGEN!!! DE 22éves és 22 éves lány között is van aki érett már egy ilyen kapcsolatra van aki még mindig a pasizásnál van leragadva.
Én 21 éves voltam a Párom 27 amikor összejöttünk, és 1 hónap után összeköltöztünk, és 10 hónapja még mindig együtt, és hosszúra tervezzük:) De Neki is ez volt az első kérdése, hogy nem vagy te még túl fiatal egy komoly kapcsolatra, meg hogy nekem élnem kéne, meg pasizni:D Aztán elbeszélgettem vele:D és ez lett belőle.:) 22/L
Igen!
Én 22 vagyok, párom 30, 4 éve vagyunk együtt és még sokszor 4-et akarunk eltölteni együtt.
Szerinted ez korfüggő? hát nem. van aki sose lesz érett egy rendes kapcsolatra. De azt se tudhatod senkiről előre hogy meddig lesztek együtt. hacsak nem vagy jós. Persze úgy kell indulni hogy örökké. De az már ebbe a világba elég elképzelhetetlen.
Amúgy legaláb beszéltél már vele hogy mindjárt az egész életét kéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!