Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet egy 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet egy 22 éves lánnyal egy komoly kapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolat gyanánt úgy értem hogy egy életre szóló kapcsolat. Elég érett egy 22 éves ilyenekhez? Vagy még benne van a pasizhatnék, bulizás stb. Képes megmaradni egy nála idősebb pasival? Képes elkötelezni magát egy valaki mellett egy életre?

Köszönöm a válaszokat!

27/f

2009. nov. 23. 11:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21 eves lany vagyok. 16 eves voltam mikor osszejottem egy 26 eves pasival. Most en 21 vagyok , o meg 31/F s meg mindig egyutt vagyunk, s megkerte a kezem. Tehat igen, lehet egy 22 eves csaj erett komoly eletreszolo kapcsolatra, de ezt egyene valogatja. Nem vagyunk egyformak. Sok boldogsagot kivanok.:)
2009. nov. 23. 11:54
 2/20 anonim ***** válasza:
Mért ne lenne képes megmaradni egy nála idősebb pasival? Az én párom is idősebb nálam egy kicsivel,és semmi probléma sincs. Szeretne eljegyezni. :) 21/L
2009. nov. 23. 11:58
 3/20 anonim ***** válasza:

Egy 22 éves lány lehet sokkal érettebb egy 27 éves pasinál.

De Ő valszeg nem az ha ezt kérdezed. Személyiség függő ebben nem lehet általánosítani!

2009. nov. 23. 11:59
 4/20 anonim ***** válasza:

23 vagyok, 18 évesen találkoztam a párommal, majd egy év múlva költöztünk össze.

Szerintem a komoly kapcsolat nem kor-, hanem személyiségfüggő. Ha a lány a megismerkedésetekkor bulizós, pasizós, nem biztos, hogy kész egy komoly kapcsolatra. Ezt neked kell látnod :)

5/20 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen ismertem meg a barátomat,20 évesen már vele laktam,és eljegyzett,most vagyok 23.Szerintem igen,22 éves lány is érett lehet erre,de nem vagyunk egyformák!Ismerek olyat is,aki még a gondolatától is irtózik a komoly kapcsolatnak.Vannak későn érő típusok,nekik szerintem majd csak 30 felé nő be a feje lágyuk.Embere válogatja.
 6/20 anonim ***** válasza:

A válasz: IGEN!!! DE 22éves és 22 éves lány között is van aki érett már egy ilyen kapcsolatra van aki még mindig a pasizásnál van leragadva.

Én 21 éves voltam a Párom 27 amikor összejöttünk, és 1 hónap után összeköltöztünk, és 10 hónapja még mindig együtt, és hosszúra tervezzük:) De Neki is ez volt az első kérdése, hogy nem vagy te még túl fiatal egy komoly kapcsolatra, meg hogy nekem élnem kéne, meg pasizni:D Aztán elbeszélgettem vele:D és ez lett belőle.:) 22/L

2009. nov. 23. 12:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Igen, de ez egyén függő, amúgy a nagymamám 16 évesen férjhez ment, szal ez nem éppen korfüggő...
2009. nov. 23. 12:25
 8/20 anonim ***** válasza:

Igen!

Én 22 vagyok, párom 30, 4 éve vagyunk együtt és még sokszor 4-et akarunk eltölteni együtt.

2009. nov. 23. 12:47
 9/20 anonim ***** válasza:
lehet
2009. nov. 23. 13:10
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerinted ez korfüggő? hát nem. van aki sose lesz érett egy rendes kapcsolatra. De azt se tudhatod senkiről előre hogy meddig lesztek együtt. hacsak nem vagy jós. Persze úgy kell indulni hogy örökké. De az már ebbe a világba elég elképzelhetetlen.

Amúgy legaláb beszéltél már vele hogy mindjárt az egész életét kéred?

2009. nov. 23. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!