Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet egy 22 éves lánnyal egy komoly kapcsolatot létesíteni?
Komoly kapcsolat gyanánt úgy értem hogy egy életre szóló kapcsolat. Elég érett egy 22 éves ilyenekhez? Vagy még benne van a pasizhatnék, bulizás stb. Képes megmaradni egy nála idősebb pasival? Képes elkötelezni magát egy valaki mellett egy életre?
Köszönöm a válaszokat!
27/f
Az érettség egyáltalán nem életkor kérdése. Van aki már 16 évesen elég érett lenne hozzá, valaki pedig még 26, sőt, 36 évesen sem az. Ismerd meg a lányt, és kiderül. Hogyha pedig majd úgy látod, hogy nem úgy gondolkodik ahogy te, akkor még mindig mondhatod, hogy köszönöd, ennyi volt. Ha pedig megtalálod benne a Nagy Ő-t, akkor kész a happy end. :) Kívánom, hogy így legyen.
19L
00:47
na én is ettől tartok. Ráadásul én vagyok az aki elvette a szüzességét. Szóval mással még nem volt, és ki az aki úgy akarja leélni az életét hogy más pasit nem próbált még ki? Szerintem nincs ilyen nő, legalább is az én tapasztalatom szerint.
Azt mondja ő más mint a többi nő. Szeretnék hinni neki és egy mesevilágba beburkolózni, de az élet már jópárszor rácáfolt erre az idilre.
Nem akarom újra megszívni mert akkor abba már belepusztulnék. Képtelen lennék ez után egy újabb normális kapcsolatra.
A többi válaszolónak:
A szóban forgó lány jól tudja mik a szándékaim, remélem tényleg komolyan is veszi őket. Elmondása szerint ő is ugyan ezt akarja. Csak a fel elevenülő élet tapasztalataim folyton rettegésben tartanak.
Ez egy kicsit hülyén hangzott... már bocsi.
Végülis látnod kell azon a 22 éves lányon/nön, hogy érett e. Mert persze vannak ám olyanok is akik még 30 évesen sem érettek a komoly kapcsolatra. Én 20 éves vagyok, 18 évesen jöttem össze barátommal, és ö 20 évvel idösebb nálam. Szóval... mindenki más. Én egyáltalán nem vagyok az a pasizós tipus.
Úgy érzem nekem ö az igazi.
Most látom, hogy már irtál egy ujabb kommentet.
Nekem is a mostani barátom vette el a szüzességemet!
És nem vágyok más pasikra. Ugy értem nem akarom mással is kipróbálni.
Ne legyél tulságosan paranoiás. Sohasem tudod hogy az élet mit hoz.
Szóval ne görcsölj, majd lesz ugy ahogy lennie kell.
Szia!Én 14 éves koromtól a mostani párommal vagyok és most vagyok 23 éves!!Nekem az a véleményem,hogy nem a kortól függ hanem a személyiségétől és nagyrészt tőled!!!!!
Ha szeret téged akkor csak annyi a dolgod,hogy legyél vele olyan amilyennek ő elvárja és akkor nem fog más pasikra vágyni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!