Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre agresszívabb a viselkedesem de miert?
A párom sokszor incselkedik pl: nem simogatni szokott hanem megutogeti a karom, hatam, a fejemet hajat mindig ilyen nagyon gyenge saller szeruen üti meg vagy apró pofont ad.
Ezek mind nem fájnak de egyre jobban durvulnak el szituációk mert amikor én vissza adom (mindig ez megy ad- vissza adom) akkor egyből mérges lesz és elkezd kiabalni, vagy hasonló dolgok.
Viszont rengetegszer elmondtam, hogy erről szokjon le azt is mondtam, hogy erzelmileg nagyon rosszul esik.
Nem igazan erdekli, folytatja tovább.
Viszont bennem akkora feszultseg van, hogy a múltkor már foldhoz vagtam a taviranyitot és belülről ugy erzem fel tudna robbanni az egesz testem. Egyre inkabb agresszivabb vagyok, mindig is egy nyugodt ember voltam es a párom erre mindig azt mondja hogy ez bennem lapul es most felszinre tor ki is vagyok...
Butasagnak tartom és megmondtam neki, hogy ezt hozza ki belőlem.
Szerintetek erre van megoldás? Azon kívül, hogy szét megyünk.
A párod hülye, ez nem incselkedés. Világosan elmondtad, hogy hagyja abba, mégsem teszi, azért mert tetszik neki, hogy téged zavar. Ő az agressszív, nem te!
Felesleges húzni az időt, akár eljutni odáig, hogy ez adok-kapokká fajuljon. Ha nem érti, hogy ne csinálja nem tudsz mit csinálni, a hiba az ő készülékében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!