Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menstruáció miatt agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció miatt agresszív kötekedő barátnőnek hol húznátok meg a határt?

Figyelt kérdés
Pokolian fáj neki, amit nagyon sajnálok, de rosszul esik a sértegetése. Pont velem kell ezt csinálnia, aki segíteni próbál. A munkatársakkal tud kedves lenni, csak itthon nem.

2022. ápr. 1. 15:14
 41/95 anonim ***** válasza:
0%

Mint láthatod, nem érveltem, mivel nem velem vitázott, akinek válaszoltam. Légyszi ne személyeskedj, ide azért nem kellene lesüllyedni. :)

Amúgy érdemli a 38-as, elég megnézni a kommentjeit, ez a stílus pont a szintje.

2022. ápr. 2. 16:09
 42/95 anonim ***** válasza:
100%
41, ha a szakmai vitában alulmaradsz, akkor jön a személyeskedés? Elég szánalmas… Tudod van egy szint, ami alá én nem szoktam menni. Inkább olvass evidenciákon alapuló publikációkat a témában, annak több haszna van.
2022. ápr. 2. 17:07
 43/95 anonim ***** válasza:
0%
XD
2022. ápr. 12. 22:00
 44/95 anonim ***** válasza:
7%
Mikor ok nélkül baxogatják a férfit, őt is éri hormonhatás? Vagy őt nem? Kezeli? Csak mert ha igen, a párjának is illene. Ha meg nem, alá kell nyúlni, aztán kitenni szépen a ház elé, ott hisztizzen.
2022. ápr. 13. 14:35
 45/95 anonim ***** válasza:
65%
#44 általában amit a férfi “ok nélkülinek” lát, ott nagyon is szokott ok lenni. Könnyebb lenne normálisan kommunikálni mindkét félnek.
2022. ápr. 13. 14:43
 46/95 anonim ***** válasza:
#45. A kérdés az ok nélkül fogalomkörbe tartozik, ahogy a válaszom is, te meg most elbeszélsz mellettem azzal, hogy vázolsz egy új szitut. A kérdésre válaszolj, ha már válaszolsz.
2022. ápr. 13. 18:42
 47/95 anonim ***** válasza:
Azért írtam így, mert az emberek nem szoktak ok nélkül így viselkedni. Mindig van ok. Max azt nem látja mindenki 🤷🏻‍♀️ Sokkal valószínűbb ilyen esetben, hogy valami kiváltóók mégis van, csak az nem egyértelmű, mintsem az, hogy valóban a semmiből így viselkedik valaki. Még komoly pszichiátriai kórképek esetén is, gyakoribb, hogy van egy mások számára “láthatatlan” trigger, ami a beteg abnormális viselkedését elindítja. A normál életben is vannak ilyenek. Sokkal elrugaszkodottabb dolog feltétel nélkül elfogadni, hogy egy alapvetően mentálisan rendben levő ember trigger nélkül így viselkedik “csak úgy”. Ez nem életszerű. Van mögötte valami. Azt kell megtalálni, és megoldani, és probléma megszűnik.
2022. ápr. 13. 18:48
 48/95 anonim ***** válasza:

Igen, a trigger jelen esetben a menstruációs fájdalom.

Ha egy férfi felé elvárás, hogy ne ugassa/pofozza le az asszonyt, ha megtalálja a kislábujjával az ágy lábát, akkor illene egy nőnek is az önmérséklet.

2022. ápr. 13. 18:57
 49/95 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlenül a fájdalom. Igen, szar, igen, fáj, igen, ingerültebb ilyenkor az ember. De emiatt önmagában, nem lesz agresszív az ember. Ilyenkor szokott az lenni, hogy ebben az érzékeny állapotban van a nő, a pasi meg (miután már ezerszer meg lett kérve, hogy ne tegye) szétdobálja a zoknijait, vagy figyelmetlenségből elfelejtett valamit, amit megígér. Ilyen nem nagy dolgok. Amit legalábbis a pasik nagyon sokszor nem gondolnak, hogy okként szolgálhatnak. Na most van egy hormonális változás + fájdalom + a pasid megint direkt nem tartja tiszteletben ami meg lett beszélve, + esetleg egy stresszes nap is befigyel. És ha ilyenkor mond valamit a nő, akkor máris sárkány. Nyilván, korábban is leírtam, van egy határ, amit ilyenkor sem szabad átlépni, de az is igaz, hogy az ilyen helyzetek sokkal sokkal sokkal gyakoribbak, mint hogy “hangosan lélegeztem, és leüvöltött”.
2022. ápr. 13. 19:08
 50/95 anonim ***** válasza:
29%

Te most felmenteni akarod minden áron a csajt vagy csak érdekességképpen szeretnéd megjegyezni az eset margójára, hogy vannak olyan szituk, ahol az agresszió, bár nem elfogadott, de érthető?

A kollégáival miért nem seggfej ezeken a napokon a csaj? Pedig a munkahelyek az itteni kommentek/kérdések alapján igazi triggertanyák....

2022. ápr. 13. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!