Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menstruáció miatt agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció miatt agresszív kötekedő barátnőnek hol húznátok meg a határt?

Figyelt kérdés
Pokolian fáj neki, amit nagyon sajnálok, de rosszul esik a sértegetése. Pont velem kell ezt csinálnia, aki segíteni próbál. A munkatársakkal tud kedves lenni, csak itthon nem.

2022. ápr. 1. 15:14
 11/95 anonim ***** válasza:
77%

"munkatársakkal tud kedves lenni, csak itthon nem"

Kb pont itt.

Ha nagyon rosszul van, akkor másokkal se tud jópofizni.

Ha meg nincs olyan rosszul akkor velem ne legyen tapló.

Bocsi, nőként írok. De így abszolút átérzem hogy sz.r tud lenni akkor és tényleg ingerlékeny az ember. Az viszont nonszensz hogy az egészet egyvalakin akarja leverni.

Én olyankor munkában is meg otthon is kicsit hallgatagabb vagyok.

2022. ápr. 1. 17:00
 12/95 anonim ***** válasza:
55%

Agresszív, kötekedő nőt is hűvösre tenném elég hamar! Pl úgy hagynám ilyenkor ott, mint a huzat. Ha gyakran ismétlődik, akkor végleg. Valaki rákbetegen, haldokolva fekszik otthon és nem viselkedik kritikátlanul!

A menstruacios feszültség nem kóros természetesen, a kritikátlan viselkedés az! Ha képtelen a kontrollra, akkor pszichiátriai téma. Ha a munkatársakkal képes, akkor meg nem a kontroll a gond, hanem az alap viselkedés.

2022. ápr. 1. 17:30
 13/95 anonim ***** válasza:
48%

Most kell kidobni a fenébe az ilyen hülye libát!

Terhesség alatt mi lenne az ilyennel? Ezerszer fájóbb dolgok is vannak egy menstruációnál, és millió gyógyszert lehet rá szedni.

Mindannyiunknak van, hogy idegesek vagyunk, én is, de sértegetésbe ez nem mehet át egy párkapcsolatban. Másokkal meg kedves,hát akkor húzzon azokhoz :D

2022. ápr. 1. 17:38
 14/95 anonim ***** válasza:
71%

Abetyárját, mennyi menzeszszakértő gyűlt itt össze!

Azért az megvan, hogy ha pasi vagy, kb. fogalmad nincs a menstruációról, ha meg nő, akkor is csak a sajátodat ismered?

Friss élmény: nem vagyok már fiatal, de a legutóbbi menzeszemhez képest a szülésem csillámpónis teadélután volt. Persze az ember lánya nem a fájdalomtól lesz tapló ilyenkor, ahogy azt már korábban is leírták. Igen, van akiben olyan hormonbomba robban ilyenkor, hogy a legapróbb dolgon is kiborul. És igen, az ember a munkahelyén úgy általában is sokkal inkább próbál viselkedni, mint otthon, még akkor is, ha nem könnyű. Ez persze nem mentség a bunkóságra, meg kell próbálni kezelni, a menzesz miatti konfliktusokat pedig két menzesz között kell megpróbálni megbeszélni.

2022. ápr. 1. 18:21
 15/95 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy támogató vagy, nem azt jelenti, hogy lábtörlőnek kell lenned és kedves mosollyal az arcodon viselni a sértegetéseit. Szóval a helyedben segíteném, ha segítségre van szüksége, egyébként viszont hagynám magában pihenni, ha elviselhetetlen a stílusa.
2022. ápr. 1. 18:54
 16/95 anonim ***** válasza:
33%
Azért én meghallgatnám a másik oldalt is.
2022. ápr. 1. 19:05
 17/95 anonim ***** válasza:
20%
Persze, ha menstruál a nő, akkor mindent megtehet és még vele kell együttérezni. Ezek akarnak felelős pozíciókat. Undorító a feminizmus.
2022. ápr. 1. 19:11
 18/95 anonim ***** válasza:
60%

Ennek semmi köze a feminizmushoz. Annak tartom magam, de szerintem se mentség bármire a menzesz. Oké, kis toleranciát illik mutatni - ugyanúgy mintha akármi más miatt lenne rossz napja a másiknak - de azért azt szerintem senki nem köteles eltűrni, hogy lábtörlőként kezeljék, akár menstruál a bunkó fél akár nem.

Mint korábban írtam, én is frusztrált vagyok olyankor, nem poénkodok annyit, csendesebb vagyok és néha kicsit ingerült, de arra figyelek hogy se a munkahelyemen, se a magánéletemben ne legyek tapló..

2022. ápr. 1. 19:17
 19/95 anonim ***** válasza:
74%

"Persze, ha menstruál a nő, akkor mindent megtehet és még vele kell együttérezni. Ezek akarnak felelős pozíciókat. Undorító a feminizmus."

#17 Melyik komment mondja, hogy mindent megtehet? Egyáltalán, melyik komment mondja, hogy mentség a bunkóságra? Enyhítő körülmény maximum. A munkatársakkal kapcsolatban pedig a kérdező párja is tartja magát, ha nem olvastad volna el.

Amúgy pedig bármilyen női és férfi kollégáddal megeshet, hogy valamilyen okból egy-egy nap épp nagyon feszült, és nem olyan türelmes, mint általában. Emberek vagyunk.

Üdv, egy férfitársad.

2022. ápr. 1. 19:18
 20/95 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként a fájdalmas menstruacio nem normális. Egy esetleges enyhe hasi fájdalommal vagy diszkomfort erzettel járhat ugyan, de ha minden alkalommal erősen gorcsol, annak állhat a hátterében komoly orvosi probléma (pl endometriozis is, ami meddőséget okozhat).

Esetleg ajanld fel neki, hogy elkisered orvoshoz, hogy minek hamarabb kiderüljön, mi a baj.

Nekem is volt már sajnos olyan e óra fajdalmam, hogy mindenkit elküldtem a pics&ba, aki csak hozzam szólt…

23N

2022. ápr. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!