Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menstruáció miatt agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció miatt agresszív kötekedő barátnőnek hol húznátok meg a határt?

Figyelt kérdés
Pokolian fáj neki, amit nagyon sajnálok, de rosszul esik a sértegetése. Pont velem kell ezt csinálnia, aki segíteni próbál. A munkatársakkal tud kedves lenni, csak itthon nem.

2022. ápr. 1. 15:14
 51/95 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondom, hogy az éremnek két oldala van. Semmi sem fekete-fehér, hiába próbálod így felfogni. Én azt gondolom, hogy egyrészt, a kérdező is honnan tudná, hogy hogy viselkedik a munkatársaival? Együtt dolgoznak? Mi a biztosíték, hogy tényleg úgy van? Elég, hogy a kérdező szerint, pedig nem látja, de úgy gondolja? Másrészt, én is pont leszarom, hogy idegenek, munkatársak hogy viselkednek, de a barátomtól mélyebb empátiát várok, és sokkal szarabbul esik tőle, ha nem megértő.
2022. ápr. 13. 19:29
 52/95 anonim ***** válasza:

Nalátod. Az meg, hogy valaki a párod, még nem őriztetek együtt libát. Szóval ez a hipotetikus én az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban, az egy kapcsolatba baromira nem fér bele. Mert ez azt jelenti, hogy én vagyok a sor végén. Erre pedig nemhogy pár, de semmilyen kapcsolatot nem alapoz az ember.

Tehát vagy összekapja magát vagy húzhat a fenébe. És nincs "de te meg"...az egy külön ügy, azt külön tárgyalják.

2022. ápr. 13. 19:47
 53/95 anonim ***** válasza:
Tehát nem gondolod, hogy a párod nem érdemel több törődést, tiszteletet és empátiát? Ha a hónap összes többi napján ugyanúgy tudja viszonozni, de az első napokon kicsit több toleranciát igényel, ez túl nagy kérés a párodtól? Vagy neked se gond, ha egy amúgy stresszes időszakodban a párod, akinek a támasznak kellene lennie, inkább kevésbé lesz veled toleráns? Vagy ez csak akkor fontos, ha vele kell törődni, azt neeem, az túl nagy kérés, és uralkodjon magán, de ha te stresszelsz, és te vagy feszült, akkor elvárod, hogy mézes-mázosan szóljon csak hozzád, és ha kicsit morgósabb vagy, azt meg nézze el?
2022. ápr. 13. 19:59
 54/95 anonim ***** válasza:

Hát, olyankor inkább az az általános, hogy "légy férfi ne pitsogj" vagy hagyják addig az embert, had durrogja ki magát.

A párom a világ minden tiszteletét és empátiáját megérdemli, amennyiben tisztelettudó és empatikus. Ezek nem olyan tulajdonságok, hogy amikor minden happy, akkor gyakoroljuk, amikor meg valami piszlicsáré gond már van, akkor felakasztjuk a szögre.

A nők menstruálnak a kezdetektől, ez ilyen. Van amelyiknek fáj, sajnos ez is ilyen. Van ezer fajta fájdalomra 1000 féle gyógyszer, meg 10000 féle módszer, addig kell menni, míg nem akad egy, amelyik működik, ha meg nem működik egy sem, akkor meg meg kell tanulni együttélni vele.

2022. ápr. 13. 20:10
 55/95 anonim ***** válasza:

Ezt baromi könnyű farokkal mondani…

De látszik, hogy nem értetted amit írtam… olvasgasd, hátha leesik.

2022. ápr. 13. 20:14
 56/95 anonim ***** válasza:

Figyelj....én értem amit írsz, de ha egy hapi akkora tesztoszteronszinttel (agresszívabbá tesz), aminek te a felétől befosnál, meg kell, hogy állja, hogy az agresszív barátnőjére ne agresszíven reagáljon, akkor ugyan ez a nőtől ugyan úgy elvárható.

A mi(férfiak) világonkban az agresszióra az alap válasz az agresszió, az empátia opcionális.

Ja farokkal könnyű, de p#nával se nehéz.

2022. ápr. 13. 20:22
 57/95 anonim ***** válasza:

"....hogy az agresszív barátnőjére ne agresszíven reagáljon,..." (A lényeg meg pont kimarad)

"Ezt pont, hogy az empátia teszi lehetővé."

2022. ápr. 13. 20:25
 58/95 anonim ***** válasza:
De a nő sem lesz a semmitől agresszív, vagy ingerült. Egy nő sem csapkod, vagy őrjöng azért, mert most jött meg neki. Az lehet, hogy megnőtt, ekkor magasabb a tesztoszteron szintje, ingerlékenyebb, es egy olyan dolog, ami amúgy meg se érintené, akkor kiborul, de ezt is kezeljük fenntartással. Mit jelent, hogy kiborul? Csapkod? Vagy csak visszaszól, hogy “légyszi, nem ezt beszéltük meg, kérlek ne hagyd szét a dolgaidat.”? Nem mindegy mit tekintünk kiborulásnak. Mindig meg kell nézni, mik a körülmények, es én végig kitartok amellett, hogy csak a menstruáció miatt, ha amúgy békén van hagyva a nő, bármi miatt kiakadna. Meg kell nézni, mi az ok. Mert nincs olyan, hogy nincs ok. Nagyon max pszichiátrián, de oda nem elég ma már annyi a bekerülésre, hogy “hisztériás”.
2022. ápr. 13. 20:30
 59/95 anonim ***** válasza:

Én ezt nem tudom, ezt a kérdező tudja. Én csak azt tudom, hogy agresszív. Az meg töknyóc, hogy miért az, nemkívánatos, így pedig kerülendő. Nyilván az önvédelem az kivétel.

De legyen akkor az agresszió azért, mert odadobok egy zoknit a sarokba, te meg ezért kupáncsapsz. Ez ugye agresszió. Ha menstruálsz, ha rosszul ad vissza a sofőrbácsi, ha paraszt a főnök, akkor is agresszió. Ha sallang van, attól neked csak indítékod lesz, nem felmentésed.

2022. ápr. 13. 20:46
 60/95 anonim ***** válasza:
Az agresszió definíció szerint nem kell, hogy fizikai legyen. Pl a pletyka, a passzív-agresszív viselkedés is agresszió. Nyilván egyik sem szép dolog. De jó lenne tudni, hogy ebben az esetben miről van szó, mert így mindketten a saját fogalmi rendszerünkben gondolkodunk, és az egyértelműen nem egyezik, és lehet hogy a valós helyzetet egyik sem fedi.
2022. ápr. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!