Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menstruáció miatt agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció miatt agresszív kötekedő barátnőnek hol húznátok meg a határt?

Figyelt kérdés
Pokolian fáj neki, amit nagyon sajnálok, de rosszul esik a sértegetése. Pont velem kell ezt csinálnia, aki segíteni próbál. A munkatársakkal tud kedves lenni, csak itthon nem.

2022. ápr. 1. 15:14
 31/95 anonim ***** válasza:
43%

Ja a szülő nők sem kedvesek, de nem szül az ember havonta. Akinek ennyi baja van a mensijével, az igenis szedjen rá gyógyszert.

Milyen élete van annak a férfinek, akinek havonta 5-7napig egy sárkányt kell elviselnie?

Aki meg nem hajlandó kezeltetni magát az maradjon akkor magának.

Én is nő vagyok, én is szenvedek sokmindennel, de ha érzem, hogy most nem tudok kedves lenni, akkor szólok szépen és nem agresszívan cseszegetem a férjem, hanem megkérem hagyjon inkább magamra nehogy megbántsam.

2022. ápr. 1. 21:45
 32/95 anonim ***** válasza:
67%

Menjen és vizsgáltassa ki magát, lehet endometriózis.

Én sem vagyok ilyenkor toppon, inkább mondjuk sírósabb vagyok, de nem kötekedek.

2022. ápr. 1. 21:59
 33/95 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem normális a fájdalom, 22-es. Az endometriozis nem derül ki sima nőgyógyászati vizsgálaton, ezért sokszor maga az orvos sincs tisztában vele, hogy mi a probléma vagy hogy egyáltalán lehet-e es ezért ok is könnyen legyintenek rá. Az utóbbi években kezdtek el komolyan tanulmányozni, hogy mi áll a fájdalmas menstruacio hátterében.

És igen, az endometriozis örökölhető, ha van olyan szerencsés valaki, hogy sikerül teherbe esnie ezzel a betegséggel. Úgyhogy maximum ennyiben genetika, a fájdalmat nem oroklod, csak az okot, ami kiváltja.

2022. ápr. 1. 22:51
 34/95 anonim ***** válasza:
31%
33, felsőfokú eü szakképesítésem van, hidd el képben vagyok a témával:) igen, van, amikor az endometriózis állhat a háttérben és még ezen kívül van egy sor más is, de a primer dismenorreha nem szervi hátterű és ez van az esetek zömében! Ha nem hiszed el, linkelek angol nyelvű tudományos publikaciót:)
2022. ápr. 1. 23:06
 35/95 anonim ***** válasza:
77%

"azért a megfelelő tájékozódás nem ártana! A mirena nem okoz krónikus fertőzést, sem a trombózis hajlamot nem növeli! A fajdalomra szedett NSAID pedig gyomorvérzést okozhat."

A fogamzásgátló viszont igen. A fájdalmat meg nem csak NSAID-dal lehet csillapítani.

2022. ápr. 1. 23:13
 36/95 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a legjobb, ha ilyenkor hozzám se szólnak, de megvan a tudat, hogy ha esetleg én kérnék segítséget a másiktól, akkor szó nélkül segítene.

Sajnos engem is borzasztóan megvisel a menstruáció, nem túlzok, hogy öngyilkossági gondolataim is vannak előtte, mondjuk én ki is fogom vizsgáltatni, mi ez. Pedig azon szerencsés nők közé tartozom, akiknél teljesen elviselhető a fájdalomszint, lelkileg mégis annyira a padlóra küld, hogy el sem hiszem. Nekem nemrég ért véget a legutóbbi, és mintha kicseréltek volna. Végre új jó a kedélyállapotom, derűsen látok dolgokat.

Sok hozzászólóhoz csatlakozva nekem sem régóta van így... Pár éve csak a naptáramból tudtam, hogy mikor fog megjönni, most meg sajnos elég durván jelez a szervezetem.

2022. ápr. 1. 23:21
 37/95 anonim ***** válasza:
32%
Attól, hogy eü szakkepesitesed van, nem jelenti, hogy értesz is hozza, max atmentel a vizsgákon. Egyébként honnan tudod, hogy én nem vagyok benne legalább ennyire a temaban ?
2022. ápr. 2. 10:28
 38/95 anonim ***** válasza:
33%

37, mert látszik az írásodból, hogy nem értesz hozzá:) Küldöm a cikket, nálunk klinikai, tudományos környezetben így szokás:)

[link]

Tehát az elsődleges ( szervi ok nélküli ) fájdalmas menzesz a fiatal nők kb 50%-at érinti.

2022. ápr. 2. 10:35
 39/95 anonim ***** válasza:
18%
A klinikai, tudományos környezetet úgy érted, hogy a recepciós csaj gépén olvassátok a webdokit ebédszünetben a többi asszisztenssel? :D
2022. ápr. 2. 15:00
 40/95 anonim ***** válasza:
100%
#39 ide azért már nem kéne lesüllyedni. Ha nincs több érved, akkor hagyd a személyeskedést, csak téged minősít. Amúgy nem én vagyok akinek válaszoltál, de ez a stílus minősíthetetlen.
2022. ápr. 2. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!