Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menstruáció miatt agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció miatt agresszív kötekedő barátnőnek hol húznátok meg a határt?

Figyelt kérdés
Pokolian fáj neki, amit nagyon sajnálok, de rosszul esik a sértegetése. Pont velem kell ezt csinálnia, aki segíteni próbál. A munkatársakkal tud kedves lenni, csak itthon nem.

2022. ápr. 1. 15:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
53%
#90 igen, ez a kommunikáció néha félremegy. És ahhoz, hogy működjön, mindkét félnek tennie kell. Itt bukik el sok kapcsolat. Egyedül az amit én is megjegyeznék, hogy az ilyenek, amikor nyilván más idegesítette fel, és akkor mond valamit, vagy viselkedik úgy, azt nem kell mellre szívni. Nyilván érthető, szarul esik, de nem szabad elfelejteni, hogy nem ellened irányul. Majd lenyugszik. Ha hosszú távon vagy valakivel, az ilyen helyzetek elkerülhetetlenek. Persze illik törekedni rá, hogy normálisan le legyen kommunikálva. Pl én, ha valami miatt feszült vagyok, akkor nagyon türelmetlen vagyok. És amikor érzem hogy ez kihat a párommal való viselkedésemre, bocsánatot kérek és valami olyat mondok, hogy “nem te tehetsz róla, de nagyon feszült vagyok most”. Ilyen az élet. Van ilyen. A barátom tudja, hogy ilyenkor jobb ha békén hagy, és akkor én is lenyugszom, és utána minden mehet normálisan.
2022. ápr. 13. 23:50
 92/95 anonim ***** válasza:

#90 Mert ezt látta mintában. Én amúgy még mindig nem látom annyira nagy problémának, ami történt. Nyilván nem rendszeresen, de nem minden kapcsolatban van hasonló? (Lehet nem, csak én nőttem fel ebben) Ha tudod, hogy a másiknak rossz napja van, akkor simán keresztüllépsz rajta.

Szerintem abszúrd elvárni valakitől, hogy minden nap, minden percben tökéletesen viselkedjen és ne legyen hasonló megjegyzése sosem. Néha elpattan valami, legalább kijött és nem sztrókot fog kapni 3-4 év múlva, azért ez általában nem szakító vagy válóok (vagy ha igen, akkor értem miért van ennyi válás).

2022. ápr. 13. 23:51
 93/95 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap minden percében tökéletesen viselkedni és havonta 5-10 napon át szitkokat szórni a párjára - van átmenet a kettő között.
2022. ápr. 14. 00:00
 94/95 anonim ***** válasza:

#87. Nem tudom, én a legtöbb empátiát, biztonságot, melegséget stbstb a páromtól várom és várhatja ő is, ebben soha nem árultam zsákbamacskát. Tudvalevő, hogy nekem mi fér bele és mi nem. Mikor már nem érdekelt és visszaszóltam ugyan ebben a stílusban, az neki se fért bele természetesen.

A probléma sajnos az volt, hogy ez nem egy-egy nap volt, hanem hetente volt egy-egy nap, amikor nem volt ilyen.

Mostanra már a feleségemmel érdekesmód nincsenek ilyenek, pedig már mostanra én is tudok ilyen lenni meg ő is, ha szétcseszi az ideg, de mikor előszőr aktuális lett, akkor ki lett mondva, hogy haver vagy, de még egy ilyen és mész/megyek, megbeszélés/elnézéskérés, aztán erre így lehetett építeni.

A többiekkel nem lehetett ilyeneket megbeszélni, mert az volt a taktika, hogy kértem valamit "ne beszéljen így velem" erre a "de te meg elfelejtetted kivinni a szemetet tegnap"(amit utána kivittem és elnézést is kértem)....ezzel validálva, hogy "megérdemlem" + jogom nincs kérni + ne számítsak arra se, hogy megkövetnek valaha is.

Ez kb annak az ellenpárja amire te hivatkoztál, hogy elfelejtjük nézni a másik oldalt.

Pont azért az a véleményem, hogy az agresszió meg az erőszak fekete meg fehér, van vagy nincs és nincs neme, elítélendő/nem fér bele egy kapcsolatba,( a társadalomba se, ezért is büntetik már egyre inkább). Ezt elérendő nem árt ismerni és kötelező uralni kortól és nemtől függetlenül.

2022. ápr. 14. 00:01
 95/95 anonim ***** válasza:

"Ha tudod, hogy a másiknak rossz napja van, akkor simán keresztüllépsz rajta."

Ha oda-vissza működik a dolog és van legalább egy "bocs bázze'" akkor keresztüllépek rajta, persze.

A "de te meg/megszoksz vagy megszöksz/menstruáltam/ilyen vagyok..." szólamok esetén a fenti helyett, azon nem lépek túl. Azért, mert azt jelenti, nem sajnálja, szerinte jogosan rúgott belém és ez a továbbiakban is így lesz.

Ez nem fér bele NAGYON nem! 😃

2022. ápr. 14. 00:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!