Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/156 anonim ***** válasza:
100%

"Otthonról is tudna dolgozni, elkezdhetne pl kézműveskedni, vagy termesszen valamilyen zöldséget, gyümölcsöt."

Ja, mert ez csak így működik. :D

Otthoni MLM munkával vagy gyöngyfűzéssel majd biztos hü lyére keresi magát.

Állattartáshoz, növénytermesztéshez meg érteni is kéne. Tudom, városban sokan úgy gondolják hogy tavasszal ki kell szórni a magot, aztán nő ingyé' a zöldség a kert végében, de marhára nem ilyen egyszerű. Egy ismerősöm van, aki a párjával és a szüleivel együtt csirkézik (eladásra) meló mellett, iszonyatosan sok munka van vele, és csak "zsebpénzt" hoz a konyhára, főleg a mostani takarmányárak mellett.

Szép álom, de a valóság kicsit más.

2022. márc. 18. 09:20
 72/156 anonim ***** válasza:
21%

Miért, 71-es, hogy működik? Hát nem úgy, hogy elkezdünk tervezgetni, tanulgatni? Mindenki úgy kezdett mindent, hogy már tudta a mikéntjét?

Nem lehet tanulni???

Nem azt tanácsoltam, hogy milliókért építsenek ólakat, de falun laknak, gondolom nem panelban. Akkor tuti, hogy van kert, lehet egy kicsit művelni.

Akár főzhet házi lekvárt is, vagy ha van diófájuk, akkor diót is árulhat a piacon, basszus, annyi minden van, nyilván nem fogok itt mindent felsorolni, de aki akar, az tud valamit dolgozni.

Ha más nem, hát jön a jó idő, a vetőmagok nem kerülnek milliós tételbe, meg lehet próbálni termeszteni pár zöldséget.

Itt arról van szó, hogy a nő lusta, nehogy már mentegetni kelljen.

Két gyereket nevelek egyedül kertes házban, ne szórakozzunk már.

2022. márc. 18. 09:31
 73/156 anonim ***** válasza:
82%

"tuti, hogy van kert, lehet egy kicsit művelni"

Miért lenne tuti? Mi falun lakunk, a kertünk nagyon kicsi és egy fenyves északi hegyoldalt jelent, sok sikert hogy ott eladásra termelj zöldséget. :D

Nem minden falu néz ki úgy, mint a Gyűrűk Ura Megyéje.

(Haszonállatozni ha jól tudom, nem is szabad nálunk.)

"Akár főzhet házi lekvárt is"

Bármelyik előkertben elfér 20 db gyümölcsfa.

"ha van diófájuk, akkor diót is árulhat a piacon"

A diót pont hogy egyre többen vágják ki, nem éri meg vele vesződni már a kártevők miatt.

Nyilván meg lehet oldani ha valaki ért hozzá és nagyon akarja, én csak azon röhögtem hogy páran itt úgy vagdalkoznak vele, hogy TeRmeSsZé ZőCsÉgEt mintha az magától nőne. :D

A háztáji pénzügyileg nem éri meg.

2022. márc. 18. 09:37
 74/156 anonim ***** válasza:
13%

73-as, ja te is az típus vagy, aki mindenben IS kifogást találsz, mindenre tudsz válaszolni, hogy miért nem jó.

Csak gyorsan felsoroltam 1-2 dolgot, de természetesen mindent ki kell vesézned, és kritizálnod.

Akkor mit javasolsz? Tespedjen a feleség további x évig, ne is próbálkozzon, mert minek. Mert neked nem sikerül, akkor másnak sem sikerülhet. Gratulálok, díjnyertes hozzáállás az élethez.

Nagy tapsot kérnék a feleségnek, és 73-as hozzászólónak!

2022. márc. 18. 09:56
 75/156 anonim ***** válasza:
59%

"ja te is az típus vagy, aki mindenben IS kifogást találsz"

Nem, én olyan típus vagyok aki nem b.sz hozzá másokhoz ötleteket látatlanban, hogy "há ez tök könnyű bárki meg tugya csináni xdd ".

"Akkor mit javasolsz? Tespedjen a feleség további x évig, ne is próbálkozzon, mert minek. Mert neked nem sikerül, akkor másnak sem sikerülhet."

Öööö ezt most te írtad, nem én. :D

Arra, hogy mit javasolok már az első oldalakon reagáltam: kommunikáció, részmunkaidős állás - de a kérdező által írtak alapján valószínűnek tartom hogy menthetetlen a kapcsolat. És ezen az se segít, ha az asszony hirtelen nekiáll répát termeszteni. (Ezért IS volt vicces a kertészkedős tanács, itt már nyilván nem segítene.)

2022. márc. 18. 10:01
 76/156 anonim ***** válasza:
85%
Mert aztán a piacon csak úgy megy hogy elfoglal egy helyer és árul. Fizetni kell a helyért is.
2022. márc. 18. 10:05
 77/156 A kérdező kommentje:
2 ezer fős falu. 12 ezer fős város 8 kmre, nagyobb 30 ezer fős város 30 kmre. A 12 ezer fős városban sokan járnak innen dolgozni boltba vagy pl öregotthonba. De ő meg se próbál elmenni érdeklődni. Egyik munkatàrsam felesége pl öregotthonban gondozó 7től 15ig van a munkaidő. De a feleségemnek nincs kedve 6kor felkelni, így utána se jár van e most felvétel..
2022. márc. 18. 10:15
 78/156 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon nagy kertünk van, de befüvesítettük, mert nekem nem lenne időm arra is és inkább füvet vágok minthogy kapàljak, mert az úgyis rám maradna.
2022. márc. 18. 10:17
 79/156 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, érezhetően utálod a feleséged. Kár azon rágódni hogy ez jogos-e vagy sem, melyikőtök hibája, egyszerűen így van. Minek erőltetitek ezt a ""kapcsolatot"" így?
2022. márc. 18. 10:17
 80/156 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ez az egész a kapcsolatotoknak sem tesz jót, enyhén szólva.

Ülj le vele beszélni, de úgy komolyan! Ne ragadj bele ebbe a helyzetbe, mert ez magától nem fog javulni.

Mindketten mondjátok el, hogy mi a gond, és próbáljátok kitalálni, hogyan tovább.

Fiatalok vagytok, ne húzzatok le ebben az állapotban 3-5-10 évet.

2022. márc. 18. 10:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!