Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?
Kérdezd meg tőle, hogy mik a tervei. Mi a célja az életében? Elégedett-e magával? Tetszik e az "új" külseje?
Amúgy én megértem, hogy ki vagy akadva kérdező. Nőként elítélem, ha valaki szülés után nem tudja visszaszerezni a terhesség előtti súlyát, vagy legalább a közelébe kerülni. Szerintem ez full igénytelenség. 20 kg? Basszus. Nem kevés.
Amikor dolgozott, szerette a munkáját, szerzett ott dolgozni? És szeret ott élni, ahol most vagytok? Ő is ezt a házat akarta?
A leírásod alapján a feleséged egy diplomás nő, több más szakmával, tehát azt gondolom, hogy nem buta, nem hiszem, hogy túl jó lenne neki otthon így. Az nem lehet, hogy depressziós?
Plusz ha ő utalja a falut esetleg... Én sem bírnám ki ott. Gyűlölném az ingâzast, hogy hajnalban kell kelteni a gyerekeket, utalok kertészkedni, nem való ez mindenkinek. Egy ismerősöm a férje kedvéért költözött vidékre kisfalzba, nála láttam hasonlót. Teljesen elment az életkedve, ki sem nozdult a házból, teljesen lepukkant. (aztán elváltak, ő visszakoltözött a városba, és teljesen kivirult. Egyszerűen boldogtalab volt ott.)
Könyvtárosként szívás falun lakni. (Falun lakok, könyvtáros végzettségem van, tudom.)
Én ingázok budapestre, de mellette nincs gyerekem, így bírom de így is kimerítő. 6:30-kor már indulok melóba (tehát 6:15-re kellene vinnem a gyereket legkésőbb oviba) és 6-kor érek haza este, tehát akkor tudnék menni érte.
Így is húzós tud lenni a meló + házimunka + kert, pedig utóbbi kettőt abszolút felesben csináljuk a párommal.
Ha ehhez még egy gyerek is jönne, szerintem én is összeroppannék, motiválatlan lennék.
Nem opció visszaköltözni a városba?
De egyszerűen nem értem. Falvakban 2 éve se volt több munka mint most. Miért csak most csodálkoztok rá, hogy helyben nincs semmi, amúgy meg utazgatni kellene?
Ne vedd bántásnak, de ahol 10-12millából kertes házat veszel, az nem lehet valami felkapott környék, előre nyilvánvaló hogy ahol ennyi egy ház ott nem sok meló van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!