Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
 111/156 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nem lenne vele ha dolgozna vagy legalább látnám rajta, hogy akarna meg adna magára mint régen. Más nő 2-3 gyerek mellett is csinos, ő meg egy után hízott több mint 20 kgot. Ha dolgozna ismét akkor szerintem nem lenne ilyen igénytelen sem.
2022. márc. 18. 14:05
 112/156 anonim ***** válasza:
100%
Itt ecseteled, hogy mit varsz el, de arrol még egy k*rva sort nem olvastam, hogy TE, miben szeretnéd kivenni a részedet
2022. márc. 18. 14:18
 113/156 anonim ***** válasza:
16%

Kérdezd meg tőle, hogy mik a tervei. Mi a célja az életében? Elégedett-e magával? Tetszik e az "új" külseje?

Amúgy én megértem, hogy ki vagy akadva kérdező. Nőként elítélem, ha valaki szülés után nem tudja visszaszerezni a terhesség előtti súlyát, vagy legalább a közelébe kerülni. Szerintem ez full igénytelenség. 20 kg? Basszus. Nem kevés.

2022. márc. 18. 14:19
 114/156 anonim ***** válasza:
13%
Tipikus nő aki mindent elvár a férjétől. Kényes a segge hogy ő bizony nem fog busszal dolgozni járni. Jaj de sajnálom. Én is busszal járok faluról 40km oda vissza minden nap és kibírom. Emelje fel a seggét keresse meg a jogsira a pénzt és tegyen is valamit az asztalra ne csak tespedjen. Pedig ha ez nem fog változni és nem jutsz vele dűlőre válás lesz a vége. Lehet eladni a házat mert gondolom házasság után szerzett vagyon és nincs semmi lepapírozva és mehetsz albérletbe ő meg úgy él meg ahogy akar. Az se érdekelne ha az utcára kerülne. Egyedül a gyereket sajnálom mert neki ez lesz a minta hogy olyan pasit kell keresni aki eltartja ő meg csak heverészhet egésznap.
2022. márc. 18. 14:51
 115/156 anonim ***** válasza:
100%

Amikor dolgozott, szerette a munkáját, szerzett ott dolgozni? És szeret ott élni, ahol most vagytok? Ő is ezt a házat akarta?

A leírásod alapján a feleséged egy diplomás nő, több más szakmával, tehát azt gondolom, hogy nem buta, nem hiszem, hogy túl jó lenne neki otthon így. Az nem lehet, hogy depressziós?

Plusz ha ő utalja a falut esetleg... Én sem bírnám ki ott. Gyűlölném az ingâzast, hogy hajnalban kell kelteni a gyerekeket, utalok kertészkedni, nem való ez mindenkinek. Egy ismerősöm a férje kedvéért költözött vidékre kisfalzba, nála láttam hasonlót. Teljesen elment az életkedve, ki sem nozdult a házból, teljesen lepukkant. (aztán elváltak, ő visszakoltözött a városba, és teljesen kivirult. Egyszerűen boldogtalab volt ott.)

2022. márc. 18. 15:39
 116/156 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtárosként szívás falun lakni. (Falun lakok, könyvtáros végzettségem van, tudom.)

Én ingázok budapestre, de mellette nincs gyerekem, így bírom de így is kimerítő. 6:30-kor már indulok melóba (tehát 6:15-re kellene vinnem a gyereket legkésőbb oviba) és 6-kor érek haza este, tehát akkor tudnék menni érte.

Így is húzós tud lenni a meló + házimunka + kert, pedig utóbbi kettőt abszolút felesben csináljuk a párommal.

Ha ehhez még egy gyerek is jönne, szerintem én is összeroppannék, motiválatlan lennék.

Nem opció visszaköltözni a városba?

2022. márc. 18. 15:53
 117/156 A kérdező kommentje:
Érthető amit irtok, de ez saját ház. Max 10-12 milliót adnának érte, annyiért hogy vegyünk. Nem akarok 40 évesen hitelt is fizetni még. Meg mi a garancia, hogy akkor fog dolgozni. Ő is akart ide jönni, nem csak én. 2 éve teljesen felújitottam az egész házat én magam, utolsó forintomat is beletettem.
2022. márc. 18. 16:02
 118/156 A kérdező kommentje:
Előtte ott laktunk abba a városba amit írtam, hogy 8 km-re van. De tele van romával, pont ezért jöttünk el, hogy a gyerek ne azokkal járjon majd óvodába, iskolába. Ott a munkaideje a könyvtárban 9-től 17-ig van így nem tudott óvoda miatt visszamenni. Azt beszéltük anno, hogy az a lényeg én dolgozzak, mert dupla annyit kapok mint ő, ő meg majd keres mást. Hát másfél éve is keresi.
2022. márc. 18. 16:05
 119/156 anonim ***** válasza:
97%

De egyszerűen nem értem. Falvakban 2 éve se volt több munka mint most. Miért csak most csodálkoztok rá, hogy helyben nincs semmi, amúgy meg utazgatni kellene?

Ne vedd bántásnak, de ahol 10-12millából kertes házat veszel, az nem lehet valami felkapott környék, előre nyilvánvaló hogy ahol ennyi egy ház ott nem sok meló van.

2022. márc. 18. 16:06
 120/156 A kérdező kommentje:
De 8 km-t miért olyan nehéz buszozni ha más is tud? Azt gondoltam, hogy pár hónapig nem talál de, hogy évekig azt nem
2022. márc. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!