Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?
59, szuper, de egyrészt nem mindenkinek egyforma a terhelhetősége és, bár persze megoldható, sajnos mindened rámegy. Vagy eközben neked van szociális életed, van én időd és kipihent, türelmes és boldog vagy?
Bármit lehet, szinte bármeddig, a kérdés, hogy, ha van más megoldás tényleg ez a jó döntés?
Ahogy a kérdező leírta, a felesége konkrétan elhagyta magát, kövér, zsíros a haja. Felénk az óvodákban haza kell hozni a gyereket ebéd után, ha anyuka/apuka nem dolgozik. De itt az anyának teher a gyerek.
Először azt hittem, hogy egy barom a kérdező, de végül összeállt a kép, igaza van, a felesége nem is erőlködök, hogy valamit csináljon. Otthonról is tudna dolgozni, elkezdhetne pl kézműveskedni, vagy termesszen valamilyen zöldséget, gyümölcsöt. Valamit meg lehetnem próbálni.
Mert az én szemeim előtt nem egy tipp-topp anyuka jelenik meg a tipp-topp patyolat házzal, és incsi-fincsi mindennapos ebéddel. Nyilván frusztrálja a kérdezőt, engem is idegesítene.
A háztartás vezetéséről meg annyit, hogy nem mindennap nyalod végig az egész lakást, be lehet osztani a teendőket. A mosást a mosógép csinálja.
Ebédre/vacsorára lehet csinálni egyfogásos, sőt, egy edényes ételt is, ami finom, nem telik órákba.
A másik, amin nagyon ki tudok borulni, hogy elhízik a nő, aztán meg ki van akadva, ha a férje félremegy. A férfi gondolom nem egy dagadt nőt vett el, de ő lesz a szemét, ha nem a belső szépségéért szereti a feleségét.
Igénytelen lett a nő, na ez a helyzet, lehet itt sajnálni, hogy szegénynek mennyi dolga van a háztartással, és szidják a férfit, hogy nem segít.
"Mert ez máshol hogy van? Nem hiszem, hogyha hazamegy az apa 6kor elkezd főzni."
Ezt nem teljesen értem. Gyerektől függetlenül, mégis mit gondolsz, hogy oldják meg az emberek? Mi mindketten dolgozunk, és igen, aki előbb hazaér az szépen nekiáll főzni, akár 6 körül.
A legtöbb háztartásban mindkét felnőtt dolgozik teljes munkaidőben, és nincs bejárónő. Nem értem a meglepődést. :D
Ha mindketten dolgoznak, akkor meló után közös a házimunka.
Ha van gyerek, akkor a gyerekkel kapcsolatos dolgokat is ketté kell osztani, elvégre két ember "csinálta" a gyereket, nem csak az anya egyedül.
Mégis mekkora faluról beszélünk?
Hány km-re vannak a városok a környéken?
Itt az is baj, hogy az anyuka nem is próbálkozik semmivel.
Én is hordtam 6-ra, meg 6,30-ra a gyereket oviba. Kibírta. Persze én sokat foglalkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!