Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/156 anonim ***** válasza:
86%

59, szuper, de egyrészt nem mindenkinek egyforma a terhelhetősége és, bár persze megoldható, sajnos mindened rámegy. Vagy eközben neked van szociális életed, van én időd és kipihent, türelmes és boldog vagy?

Bármit lehet, szinte bármeddig, a kérdés, hogy, ha van más megoldás tényleg ez a jó döntés?

2022. márc. 17. 21:32
 62/156 anonim ***** válasza:
23%
57-es vagyok. Anyám 3 gyerek és 3 műszak mellett is tudott ránk főzni. Én is szintén 3 műszakban dolgoztam, ő meg csak állandó délelőtt, boltba én jártam mindig, mert, hogy nekem van jogsim. Rendet nem tartott, normális kaja nem volt hétvégén se, még a tüzelőt is töbnnyire egyedül hordtam be miközben ő a facebookon lógot és a lehdurvábbakat nem is említettem. Persze lehet fikázni engem, de lettetek volna a helyemben, nem lenne ekkora az arcotok.
2022. márc. 17. 22:20
 63/156 anonim ***** válasza:
100%
Ha más 3 gyerek, 3 műszak mellett is tud főzni, meg 3 gyereket ellátni, akkor a kérdező is gondoskodhatna az 1 gyerekéről, és akkor a felesége sem lenne az óvóda nyitáshoz-záráshoz kötve.
2022. márc. 17. 22:59
 64/156 anonim ***** válasza:
65%
Nem is értem az ilyen emberek minek vállalnak gyereket ha utána mindig mindenre van valami kifogás. Ilyen nehéz olyan nehéz főzni kell mosni kell. Oldd meg. Emberek milliói megoldják egyedül műszakolással akkor meg tudja oldani más is. A többi csak kifogás és nyavajgás.
2022. márc. 18. 07:21
 65/156 anonim ***** válasza:
28%

Ahogy a kérdező leírta, a felesége konkrétan elhagyta magát, kövér, zsíros a haja. Felénk az óvodákban haza kell hozni a gyereket ebéd után, ha anyuka/apuka nem dolgozik. De itt az anyának teher a gyerek.

Először azt hittem, hogy egy barom a kérdező, de végül összeállt a kép, igaza van, a felesége nem is erőlködök, hogy valamit csináljon. Otthonról is tudna dolgozni, elkezdhetne pl kézműveskedni, vagy termesszen valamilyen zöldséget, gyümölcsöt. Valamit meg lehetnem próbálni.

Mert az én szemeim előtt nem egy tipp-topp anyuka jelenik meg a tipp-topp patyolat házzal, és incsi-fincsi mindennapos ebéddel. Nyilván frusztrálja a kérdezőt, engem is idegesítene.

A háztartás vezetéséről meg annyit, hogy nem mindennap nyalod végig az egész lakást, be lehet osztani a teendőket. A mosást a mosógép csinálja.

Ebédre/vacsorára lehet csinálni egyfogásos, sőt, egy edényes ételt is, ami finom, nem telik órákba.

A másik, amin nagyon ki tudok borulni, hogy elhízik a nő, aztán meg ki van akadva, ha a férje félremegy. A férfi gondolom nem egy dagadt nőt vett el, de ő lesz a szemét, ha nem a belső szépségéért szereti a feleségét.

Igénytelen lett a nő, na ez a helyzet, lehet itt sajnálni, hogy szegénynek mennyi dolga van a háztartással, és szidják a férfit, hogy nem segít.

2022. márc. 18. 08:36
 66/156 A kérdező kommentje:
Igen, kb én is így érzem az egészet ahogy a 65ös válaszoló leirta.
2022. márc. 18. 08:43
 67/156 Gabóca Kabóca ***** válasza:
63%
Leírom mit tapasztaltam arra mifelénk ahol laktam szüleimnél.Vidéki kisvárostól 25 km-re levő falu.Helybeli anyukák akiknak szerencséje volt vagy ismeretsége azok csak a helyi iskolában tudtak elhelyezkedni(talán 2 fő),helybeli virágbolt8-4-ig de a fizetése alacsony kb.60000 ft.Helyi élelmiszerbolt talán 4 fő falubeli.Kevésbé szerencséseknek maradt a közmunka az önkormányzatnál.Anyabarát munkahely a városban van azt hiszem 8-2-ig.Talán 8-4-ig.Gyereket 6-kor be lehet adni oviba.Fél 7-kor megy a busz.Hazafelé a fél 5-ös busszal már az oviba sem értem oda csak negyed 6-ra.5-ig volt ovi...Most úgy hallottam anyabarát gyár se nagyon van vagy csak nincs felvétel.És nem csak az anya dolga a gyermek óvodába juttatása ha mindketten dolgoznak.Ha állandó éjjelest vállalna akkor meg azon nyavajognál hogy rád marad a gyerek éjjelre kedves kérdező.Mellesleg szerintem kevés munkalehetőség van amúgy is.És még kevesebb lesz.Találj ki megoldást a gyerek oviba hurcolására akkor bizonyára fog menni dolgozni.Depressziós is lehet mert szerintem őt is frusztrálja az egész.
2022. márc. 18. 08:58
 68/156 Gabóca Kabóca ***** válasza:
41%
És igen ha falusi ház akkor lehet kertészkedni,állatokat tartani.Nekem az a másodállásom de volt hogy a főállásom is mert néha hetekig nincs munka.Most pl.jövő héten indul a meló és tart kb.december közepéig.Nekem otthon van házi tojás napi 20-30 db.Fagyasztott paradicsomszósz kb.50 kg.Mángold is kb annyi.Sóska,zöldbab.Gyümölcs.Tehát kaja van ami minőségi,vegyszermentes.Én nem megyek parizerét meg ócska műkajákért a boltba.2 hónap alatt legalább volt időm sok mindenre de örülök hogy indul a munka.Mert a koronavírus is veszélyeztette most meg a háború.Ha odalenne ez a munka hónapokig nem találnék mást.Ilyet meg pláne.
2022. márc. 18. 09:14
 69/156 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ez máshol hogy van? Nem hiszem, hogyha hazamegy az apa 6kor elkezd főzni."

Ezt nem teljesen értem. Gyerektől függetlenül, mégis mit gondolsz, hogy oldják meg az emberek? Mi mindketten dolgozunk, és igen, aki előbb hazaér az szépen nekiáll főzni, akár 6 körül.

A legtöbb háztartásban mindkét felnőtt dolgozik teljes munkaidőben, és nincs bejárónő. Nem értem a meglepődést. :D

Ha mindketten dolgoznak, akkor meló után közös a házimunka.

Ha van gyerek, akkor a gyerekkel kapcsolatos dolgokat is ketté kell osztani, elvégre két ember "csinálta" a gyereket, nem csak az anya egyedül.

2022. márc. 18. 09:16
 70/156 anonim ***** válasza:
52%

Mégis mekkora faluról beszélünk?

Hány km-re vannak a városok a környéken?

Itt az is baj, hogy az anyuka nem is próbálkozik semmivel.

Én is hordtam 6-ra, meg 6,30-ra a gyereket oviba. Kibírta. Persze én sokat foglalkoztam vele.

2022. márc. 18. 09:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!