Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
100%

De akkor nem közös a gyerek, hanem csak a feleségedé? Vagy miért nem tudjátok elosztani, hogy ő viszi, te meg mész érte? Miért csak egyikőtök dolga lenne, ha elvileg ketten vagytok a szülei?

2022. márc. 18. 11:13
 92/156 anonim ***** válasza:
85%

Mh...ugyanebben a helyzetben vagyunk! Zsákfalu! Innen esélyem nincs dolgozni járni, mert nem tudok egyszerre két helyen lenni! De az én féjrem veled ellentétben, ertelmes, okos férfi, igy felfogja azt, amit te nem tudsz!

NEM éri meg elmennem dolgozni, mert akkor egyrészt, ő nem tudna dolgozni, (valakinek el kell vinnie a gyereket oviba, és el is kell hoznia - 7 előtt nem vitem, a busz viszont 6:30 kor indul, vagyis nem.tudnék 8ra beérni), valamint 3 hónap szabadságra /betegszabira neki el kellene mennie, (amit nem engednének nyilván) tehát NEKI fel kéne mondania, mivel ha beteg a gyerek, a 3 hónapos probaidőm alatt nem tudnék elmenni vele táppenzre, mert azonnal kib*sznának!

Egyébirant: a háztartast 100%ban en vezetem, neki semmit nem kell csinálnia, csak amit a gyerekkel foglalkozik, elhízva sem vagyok, mert van időm naponta 1 orát tornázni!

Te viszont gyűlölöd a feleségedet....ez tisztán latszik

2022. márc. 18. 11:17
 93/156 anonim ***** válasza:
100%

sokan járnak innen dolgozni boltba vagy pl öregotthonba

Nem zavar hogy szociális ápoló, ápoló végzettség kell öregotthonba? Akármilyen jöttmentet nem vesznek fel.

Boltba is inkább olyan kell akinek van eladó végzettsége.

2022. márc. 18. 11:19
 94/156 anonim ***** válasza:
61%

6.45ös busszal jár a munkatàrsam felesége és 15.15el jön, így fél 4 után kicsivel ott van a gyerekét

Ő hol dolgozik? Nem tud a te nejednek is állást szerezni?

2022. márc. 18. 11:21
 95/156 anonim ***** válasza:
82%

6:45 össel jár?

Nagyszeru! Ki viszi el a gyereket oviba?

2022. márc. 18. 11:23
 96/156 anonim ***** válasza:
100%

Ha könyvtárosként dolgozott, akkor gondolom legalább érettségije van. Amúgy milyen végzettsége van?

Azt sem mondtad, hogy milyen a házasságotok. A munka témától eltekintve jó minden?

2022. márc. 18. 11:29
 97/156 anonim ***** válasza:
79%
Falun fél 7-kor már van óvónő?? Nálunk még Pesten se volt, pedig itt jóval rugalmasabbak. Nem mintha pirkadat előtt be akartam volna adni a gyereket.
2022. márc. 18. 11:31
 98/156 A kérdező kommentje:
Leirtam már egyszer,hogy 6.30tól 16.30ig van óvoda. Reggel 8ig összevont csoport. 6.45el ha menne 15.15kor meg vissza. Egyébként jó lenne vele, de már idegesít ez, hogy másfél éve óvodás a gyerek, ő meg csak les otthon. Más fel tud kelni 6 órakor, amúgy is a lányunk már 6.15 vagy 6.30kor ébredni szokott. Munkatàrsam felesége öregotthonban dolgozik 7től 15ig. Buszmegálló az öregotthon mellett 2 percre van gyalog. Neki sincs olyan végzettsége mégis felvették, csak közben végez el okj-t, online. Csak vizsgázni kell majd mennie. Könyvtáros a szakmàja de van még pedagógiai asszisztens okj-ja meg óvodai dajka okj-ja is nejemnek. Itt is van iskola, óvoda. Meg sem kérdezi van e felvétel vagy legalább egy önéletrajzot beadna ez háborit fel, hogy csak nem is keres.
2022. márc. 18. 12:24
 99/156 A kérdező kommentje:
Munkatàrsam felesége fél 7 után pár perccel viszi a gyereket óvodába és 6.45kor megy a busz. Öregotthonban ő tart foglalkozást nekik sima érettségivel, most végzi az okj-t hozzá. De már egyszer ezt is leirtam.
2022. márc. 18. 12:27
 100/156 anonim ***** válasza:
55%

"Könyvtáros a szakmàja"

Valami nem stimmel, a könyvtáros ugyanis nem "szakma". Van informatikus könyvtáros egyetemi végzettség, illetve segédkönyvtáros okj. Most akkor melyik?

Óvodában, iskolában meg őszintén szólva én se szívesen dolgoznék, olyan fizetésért tényleg kár felkelni reggel... :D

2022. márc. 18. 12:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!