Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/156 A kérdező kommentje:
Aszfaltozni? :D
2022. márc. 17. 20:16
 52/156 A kérdező kommentje:
Teljesen el van lustulva. Délelőtt főz vagy takarít aztán egész délután csak tvzik. Pedig már az óvodában is megmondták, hogy délben vigye el a gyereket mert nem alszik, de inkább tvzik. Én meg meggebedek
2022. márc. 17. 20:18
 53/156 anonim ***** válasza:
100%

Ha dolgozna nem gebednél? Könnyebben menne az aszfaltozás ha a dagadt diszno is dolgozna? Őszintén remélem troll vagy

Szóval a diszno elmegy 8 órában x óra utazással dolgozni

Ez pipa

Mi lesz a gyerekkel ? Megoldod?

Főzni fürdetés után fog vagy megeszed a rendelt kaját,?

2022. márc. 17. 20:27
 54/156 anonim ***** válasza:
100%

46. Ha nem olyan nagy kaland, akkor simán bele kell férjen az apa idejébe is a ht-i munka fele, tök jó.

Amúgy megy falun azok az anyák mennek vissza dolgozni, akik egyedülállóak vagy nem keres a párjuk annyit, hogy eltartsa a családot. Ezért kelnek hajnalban, cincálják el szerencsétlen gyereket hajnalban az óvodába, hogy elérjék a buszt, mennek érte utolsóként, viszik be betegen, mert különben kirúgják... stb.

Ez egy kényszer helyzet, senkinek nem jó, pláne nem a gyerknek. És meg is látszik sajnos ezeken a nőkön ez az életmód, meg a gyerekeken is. De többnyire ők se nulla segítséggel oldják ezt meg, a legtöbbnek van segítsége, nagyszülők rokonok, akik részt vállalnak, amiben tudnak.

Igen, meg lehet oldani mindent, ha lebetegedne a kérdező, nyilván a felesége is megoldaná valahogy, mert muszáj. De jó lenne a gyerek érdekét is nézni itt, én tuti nem tenném ki annak, hogy hajnaltól késő délutánig intézményben legyen, ha megoldhatató máshogy. Nyilván egy nagyvárosban könnyebb lenne, ahol nincs akkora távolság a munkahely-ovi-otthon között.

2022. márc. 17. 20:27
 55/156 anonim ***** válasza:
100%
Honnan látod hogy egész délután tvzik? Amúgy aszfaltoznia kéne, azzal elégedett lennél?
2022. márc. 17. 20:28
 56/156 anonim ***** válasza:
27%
Á szóval már a gyerek is probléma a feleségednek és inkább hagyja egész délutánig az oviba. Értem. Akkor minek szült?
2022. márc. 17. 20:47
 57/156 anonim ***** válasza:
33%
Az én exem is ezt csinálta. De ő már akkor is munkanélküli volt, mikor terhes lett. Mikor meg megszüle az ikreket, akkor a fiúk 7 éves koráig otthon volt, eddig járt is a GYES, de nem is akart elmenni dolgozni. Viszont ő itthon se nagyon eröltette meg magát , még akkor sem ha a a gyerekek oviban voltak. Egész nap nyomta a facebookot, akár késő estig. Normális ebéd nem volt az asztalon, de mikor dolgozott, akkor már az se. Oldjam meg ahogy tudom, mert ő evett a munkahelyén.
2022. márc. 17. 20:49
 58/156 anonim ***** válasza:
100%

57

Miért, szerinted a nő dolga s főzes, ha mindketten dolgoztok?

2022. márc. 17. 21:13
 59/156 anonim ***** válasza:
9%

Jesszusom de el van itt mindenki tevedve!!! 3gyereket nevelek egyedul, iskola/ovoda, mellette 8oras munka. Nahat,meg fozni is tudok es takaritani is. Lehet UFO vagyok...🤦‍♀️

CSAK AKARNI KELL!!!

En sem birnam ha otthon ulne az asszony, igenytelenul, mindenbe bele **va.

2022. márc. 17. 21:28
 60/156 anonim ***** válasza:
100%
57-es, mikor dolgozott, akkor miért neki kellett volna rád főznie?
2022. márc. 17. 21:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!