Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha anyagilag megtehetnétek, beleegyeznétek, hogy a feleségetek 3 gyerek szülés után már soha ne menjen vissza dolgozni?
Nem, ugyanis nincs szükségem mégegy depressziós nőre...
Mert az lesz ha nem megy emberek közé, és csak a gyerekekkel foglalkozik.
nálam ez tök alap...
bánat hogy kevés nő csípi ezt
Ez gaz lenne. Mi 4-en vagyunk tesok. Anyam megis a mai napig dolgozik. Apam is de komolyan o szerintem tobbet volt szabin igy is. Meg kevesebb dolgot kell csinalnia. Amit en latok gyerekkent hogy anyu reggel a kisebb tesoimat viszi oviba de elotte kajat rak elejuk stb. Apa kozben mitcsinal? Kavet maganak meg eszik. Anya meg fel ala rohangal es magara alig marad ideje. Utana mindenki megy melozni sulizni. En ha hazamegyek megint akkor ahogy tegnap is apam otthon van hazavitte a gyerekeket. Apan gepezik tvzik neha ranez a tesoimra. Anya par ora mulva hazajon bevasarolt puszi puszi mindenkinek azonnal nekiall vacsorat fozni..kozben a tesoimat kerdezi ki mitcsinalt ma? Mibol van hazi? Kaja utan anya haziban segit takarit mosogat tesz vesz es magara megint nem volt ideje. Apam meg csak a jo reszet veszi ebbol ki. Ha szorakozni meg bohockodni kell. En utalom az apamat. Nekem sosem tetszett kisebb koromban sem hogy apa csak akkor volt mellettem ha jatszott velem vagy neha neha segitett ebben abban. Anya meg ugy erzem onfelaldozo es szeret bennunket. Apa pl tavaly nyaron ket hetet itthon volt velunk. Anyu dolgozott. Apa elvolt velunk. Anyam meg keso este ert haza altalaban. Szoval ja..szerintem gaz ettol fuggetlenul ha arra hivatkozva hogy en kihordtam harom gyereket mar nem melozok..nem csinal semmit. Az ilyennek nem kellenne gyerek.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!