Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Ha anyagilag megtehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha anyagilag megtehetnétek, beleegyeznétek, hogy a feleségetek 3 gyerek szülés után már soha ne menjen vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, a feleségetek egyetemet végzett és dolgozott pár évet a 3 szülés előtt.

2018. ápr. 10. 13:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
70%

Soha

Nem azert tanultam az allam es sajat penzemen hogy otthon vakarjam

Hivatas es munka fontos dolog

Milyen pelda a gyereknek az az anya aki kiszolgaltatott helyzetben porkoltet keverget.

Konyorgom alig 100 eve hogy tanulhat a no teljes erteku ember lehet nem hazicseled.

Miert megy visszafele a vilag

2018. ápr. 12. 13:08
 32/42 anonim ***** válasza:
56%

Én megtehetném anyagilag, mégse tartom jó ötletnek. Nálunk legalábbis biztosan nem működne, még pár évig sem, nemhogy hosszú távon. De minden ember más, lehet hogy valakinél működne.

Feleségem nem az az otthon ülő fajta. Annyira nem, hogy pedagógusként már a két hónap nyári szünetet se bírta sose a négy fal között. Az első gyerek születése után alig fél év után tiszta depressziós lett, mert nem bírta otthon, mert minden nap egyforma, és én soha nem vagyok otthon. ( soha: napi 8 óra munka, 1 óra ebédszünet, 1 óra oda-vissza utazás, mint minden más dolgozó embernél ) De érdekes módon abba meg nem ment bele, hogy a gyerek 1 éves kora után visszamenjen dolgozni, és én maradjak otthon GYED-en, mert akkor alig látná a gyereket.

2018. jún. 27. 10:29
 33/42 anonim ***** válasza:
34%
Szó se m lehetne róla... az én anyám is otthon maradt, és túlzottan ráért az én dolgaimba belepofázni. Nem tennék ki ennek egyetlen gyereket sem.
2020. dec. 16. 18:02
 34/42 anonim ***** válasza:
81%
Nincs 3 gyerek mégse megy vissza
2020. dec. 16. 18:06
 35/42 anonim ***** válasza:
15%
#34, akkor szépen lapátra kell tenni, ez ennyi.
2020. dec. 16. 18:09
 36/42 anonim ***** válasza:
74%
Nem is kéne 3 gyerek kettő van az se olcsó
2020. dec. 16. 18:34
 37/42 anonim ***** válasza:
49%
Ha nyernék a lottón én sem dolgoznék, nem hogy még az asszony! :D Lehetőségtől függ.
2020. dec. 23. 20:24
 38/42 anonim ***** válasza:
75%

helyzettől függ.

Mindenkinek más a sorsa ,élete.

Egy életet sem lehet összehasonlítani hogy a másikhoz hasonlóan tegyuk.

Ami nekem jó, lehet neked nem.

Ez személyre szabott.

Általánosságban véve helyzettől függ.

Ha panelba laksz akkor mit csinálj othon egész nap?

Én pl.hamarosan szülök és majd 1-2 év mulva sajtát vállalkozást akarok indítani.

Inkább mint 8órában szolgáskodni vkinek és stresszeljen fölösleges hűlyességekkel. Akkor inkább maradok othon. Ha másnak dolgoznék gyerek mellett max 4-6 órában vagy heti 3x 8orában kb.

Az hűlyesség amit a 7es irt és ráadásul ellent mond magának is: h az anyja mennyit dolgozik othon és nincs ideje magára sem, majd elitéli azokat akik nem dolgoznak munkahelyen de van idejuk magukra. Szoval vannak akik nem igazán vannak tudatában hogy mit is akarnak.

Legyen célod és tegyél azért h elérd.

Csak h othon "szolgáskodik" vki nem biztos h elégedett élete lesz. Sőt depis lesz.

Kellenek a kapcsolatok ha ez megvan okés, ha nincs meg akkor jobb dolgozni ..

2020. dec. 24. 07:52
 39/42 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem mindenki döntse el maga. Ha valaki szeret otthon lenni és házi asszony lenni miért ne maradhatna házi asszony ? Feltéve ha a férj tényleg keres annyit, hogy ezt megtegye.Aki meg nem tud ellenni otthon gyereket nevelve akkor húzzon dolgozni. De akkor utána a nő ne panaszkodjon, hogy dolgozik és aztán még rá marad az összes házimunka meg a gyereknevelés is.

Sokszor láttam ezt ahol a nő dolgozik is, de még is a munka után jött a többi a gyereknevelés, a házi munka... A férj meg kb semmit se segít. Persze, van ahol ugyanúgy besegít. De, annyiszor hallottam már nőket panaszkodni ezzel kapcsolatban.

Én magamból kiindulva, vagy gyereket nevelek és vezetem a háztartást mindent amit kell, vagy dolgozom. De akkor ha dolgozom, gyerekek mellett, ne várja el tőlem senki azt, hogy utána mindent a vállamra veszek..

Ez a 2 lehetőség van. Szerintem manapság ez a baj. Sok szülőnek egyszerűen nincs ideje már gyereket nevelni. Én ezt így nem tudnám összeegyeztetni. Vagy dolgozom, vagy gyereket nevelek. Kész. És tényleg döntse el mindenki magának, hogy mi akar lenni.

2020. dec. 24. 11:32
 40/42 anonim ***** válasza:
37%
Én a lányommal /régebben/ 4 évig voltam otthon. 3 év + 1 év munkanélküli. Imádtam! Otthon mindent megcsináltam és volt időm. Ovi után beszélgettem, játszira mentem a többi anyukával. Itthon az idős szomszéd nénivel is jóban voltam. Mi sosem éltünk nagy lábon. Van egy lakásunk. Férjem sosem akart autót. Lányom sok ruhát örökölt a tesójától. /Az meg unokatestvértől kapott sokat./ Életem legnyugodtabb időszaka volt ez. Pedig annyi pénzből - a férjem átlag alatt keresett - itt még egy ember is sírna. Azóta persze másként élünk. Dolgozom. Jobban keresek mint a férjem. Összespóroltam az autó árát. Szépek voltak azok az idők. Nem minden a pénz!
2020. dec. 24. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!