Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha anyagilag megtehetnétek, beleegyeznétek, hogy a feleségetek 3 gyerek szülés után már soha ne menjen vissza dolgozni?
3 és 6:
Az életbiztosítás és balesetbiztosítás szóról hallottatok már? :DDD
Az én nevemen havi 5000 ft-os díjért olyan van, hogyha meghalok fizet 20 milliót, vagy ha rokkant leszek akkor százalékban a 20 millió annyi százalékát ahány százalékos rokkant leszek.
"nálam ez tök alap...
bánat hogy kevés nő csípi ezt"
Az a bánat, hogy nem fogod fel, ez veszélyes a gyerekre nézve is. Tudod hány ismerősnek halt meg meg az apja, váltak el fiatalkorban? Aztán az anyuka nevelhette egyedül őket. Barátomnak is hirtelen halt meg az apja, balesetben, anyuka meg ott maradt két gyerekkel, még jó hogy volt munkája!
Három gyerekes anya vagyok.
A soha egy elég erős túlzás. Nem mindegy, milyen idősek a gyerekek. Amíg mind kicsik, addig tényleg teljes munkaidős állás ellátni őket. Ezért van a GYED.
Aztán bekerül a legkisebb is oviba. Ilyenkor is még el tudom képzelni, hogy valaki nem talál igazán magára. Délelőtt főz, mos, takarít, az alsós gyerekekkel tanul, viszi őket edzésre.
De ez az időszak is eltelik.
És onnantól, hogy a legkisebb is iskolába jár, igazából semmi se indokolja az otthoni fenékvakargatást. Egyszerűen nincs mit csinálni egész nap. Igenis bele fogsz betegedni, hogy hülye szappanoperákat nézel és irigyled a férjed, amiért neki nem egyforma minden napja.
Nincs diplomám, de nekem is több szellemi kihívásra van szükségem annál, hogy mondókázzak. Alig várom, hogy két éves legyen a picur és négy órásban visszamehessek dolgozni.
Régen sem úgy volt, hogy a nők nem csináltak semmit. Ugyanolyan keményen dolgoztak a gazdaságban. Kapáltak, tyúkot vágtak, tehenet fejtek, kenyeret sütöttek, kézzel mostak. Azért nem jártak dolgozni, mert nem értek rá.
A gazdag úrinők se a hajuk bondorították. A birtok bevételei adták a jövedelmük, többen éltek egy fedél alatt, mint egy panzióban, és bőven voltak társadalmi kötelezettségeik.
Egy olyan életnek nincs semmi értelme, ami arról szól, hogy nem csinálsz semmit. Várod, hogy meghalj. Nem erre születtünk!
ha jól keresel abból egy darabig elvannak..
persze életképes nőről beszélünk..aki nem szór el bármilyen havi fizut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!