Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/156 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos sok családnál látom ezt a problémát.

Férj: persze, hogy nem én megyek a gyerekért, hiszen én dolgozok. Persze, hogy nem én vagyok vele otthon, ha folyton beteg, hiszen én dolgozok. Persze, hogy nem én főzök, mosok, takarítok, hiszen én dolgozok. Tehát sokuknál a munka és a háztartás, gyereknevelés egyben az nem fér bele. Aztán mikor a nő sem tudja ezt mind egyszerre megoldani, akkor meg csodálkoznak, hogy miért nem.

2022. márc. 17. 16:15
 12/156 A kérdező kommentje:
Hétvégén mindig én főzök meg boltba megyek. Hétköznap ő. Gyereket ő hozzá viszi. Én 7-re járok dolgozni, de utazok is így 6.15kor indulok. Haza 5-6 felé érek attól függ, hogy hova kell menni épp dolgozni. Ovi 6.30tól 16.30ig van. Vinni tudnám de ugye nagyon korán, menni érte viszont nem vagy csak nagyon ritkán. Tappenzen tudnánk lenni felvàltva ha beteg. Sajnos nagyon ritka a 4-6 órás munka erre.
2022. márc. 17. 16:22
 13/156 A kérdező kommentje:
Elnéztem vinni se tudom mert 6.15kor még nincs nyitva az óvoda.
2022. márc. 17. 16:23
 14/156 anonim ***** válasza:
87%
Tehát akkor hogy lenne megoldva? Miben tudnád kivenni a részed hétköznap?
2022. márc. 17. 16:25
 15/156 anonim ***** válasza:
83%
Még szerencse, hogy nincs nyitva 6.15-kor az óvoda. Jó, hogy nem vered ki az ágyból a 4 évest 5:30-kor, hogy 6:15 betedd az oviba és este 6-kor érte menj. Atyaúristen... na vajon miért az anyukája hozza-viszi?
2022. márc. 17. 16:26
 16/156 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a többiekhez. Én visszamentem ugyan, amikor a legkisebb 2 éves volt, de volt hova visszamenni, volt távmunka lehetőség, a férjemmel felvaltva voltunk itthon betegállományban, én vittem, ő hozta haza őket...stb.

Ha neki új munkát kell keresni, akkor azt kalkuláld bele, hogy az első 3 hónap próbaidő alatt nem jöhet el betegállományba, mert kb azonnal kirúgják, azt a 3 hónapot mindenképp neked kell vállalnod. És az sem biztos, hogy talál olyan munkát, ami kompatibilis az ovi nyitvatartásával, valószínűleg abban is részt kell vállalnod. És akkor plusz a házimunka rád eső része. Vidéken sok helyen nulla a csaladbarát munkalehetőség, ez van, ott az egykeresős családmodellre szoktak berendezkedni, amíg nem lesz nagyobb a gyerek. Esetleg tanulhatna is valamit, olyan szakmát, amit otthon vagy rugalmasan is tudna végezni. Könyvelés, vagy műkörmös, fodrász, masszőr...stb. Lehet jobban megtérülne hosszú távon.

2022. márc. 17. 16:27
 17/156 A kérdező kommentje:
Sajnos a gyereket valóban neki kell intézni. De akkor vagy 10 éves koráig itthon lesz, míg nem jár egyedül iskolába? Én azt se bánnám ha itthonról dolgozna.
2022. márc. 17. 16:32
 18/156 anonim ***** válasza:
98%
Vagy elköltöztök a városba, ahol van helyben munkalehetőség és nem a megye túlfelére kell járnotok dolgozni.
2022. márc. 17. 16:33
 19/156 A kérdező kommentje:
Örököltem nagyszülői házat amit teljesen felújitottunk 2 éve, nem szívesen költöznénk meg ennyiért városban nem tudnánk venni se.
2022. márc. 17. 16:35
 20/156 anonim ***** válasza:
78%

Aki a 15-ös hozzászólásomat lepontozta: te bevinnéd a gyerekedet 6:15-től 18-ig oviba? Jó, hogy aludni hazamehet...

Azon túl, hogy a gyerekem 2 éves korától bölcsis volt, mentem vissza dolgozni, mert elköltöztem vele az apjától. Amúgy is hülyét kaptam otthon. De én meg tudtam oldani a körülményeket és nem a bölcsiben nőtt fel szerencsétlen.

2022. márc. 17. 16:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!