Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gond, hogy 24 évesen MÉG (! ) nem szeretnék gyereket, hanem előbb szeretném a mesterképzést elvégezni, s dolgozni is? Én vagyok a lány.
A párom már úgy gondolja, vágjunk bele a babaprojektbe, ami nincs is úgy ellenemre, de én adnék még magamnak egy 2 évet. Ő 31 éves, de én csak 24 és most fejezem be az első diplomámat, amire még megcsinálnék egy egyéves külföldi mesterképzést is, VAGY egy itthoni kétéves mestert.
Én úgy érzem, így lenne helyes a sorrend, mert egy kisbaba mellett aztán nagyon nehéz volna egyszerre pénzt keresnem is és tanulnom is.
Eddig kizárólag diákmunkáim voltak, szóval nincs meg az egyéves munkaviszonyom sem.
24/L
Úgy beszélsz, mint aki 100%, hogy belehal a szülésbe. Utána is tudsz dolgozni/tanulni.
32/f
Első válaszoló mekkora egy idióta vagy.
A kérdésemben direkt utaltam arra, hogy AKAROK persze én is szülni, nem arról van szó, hogy nem! Hanem arról, hogy MÉG nem állnak fent az én oldalamról a körülmények! Remélem, felfogtad és számodra is érthető volt!
Persze, felfogtam, hogy ez egy bizalmi helyzet lenne számodra, de nem bízol a hapsidban. Amúgy belátnád, hogy van ovi-bölcsi és a hátralevő idődben annyi mestert és PhD-t raksz, amennyit nem szégyelsz. Ettől tényleg idióta vagyok?
32/f
#3 és #4 igen, pont így gondolkodom én is. Én simán bevállalnám, HA már lenne egy év munkaviszonyom és meglenne a mester is.
32/f: Jobban szeretem a barátomat a világon mindennél és mindenkinél és olyan bizalom van köztünk, ami ritka sajnos manapság. Épp ezért, szerencsére Ő is teljesen megérti az én álláspontomat is. De a gyereket elsősorban NEM A FÉRFI neveli az első 2-3 évében, hanem a NŐ! Azaz, az anyja! És rohadtul nem azért fogok szülni, hogy az első hónapok után, vagy egyévesen elpasszoljam szerencsétlent egy bölcsődébe! ;)
Ennél jobb Anya szeretnék MAJD lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!