Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?
Micsoda mártír. Izaura 2.0 😂
Minek vetted el
Annak az anyának van ideje dolgozni bőven pláne, ha ovis a gyerek vagy majd iskolás lesz. "Fáradt" mintha ezt ő nem akarta volna. Menjen, plusz bevételt félre lehet tenni és váratlan nagyobb kiadásra lesz pénz ami a gyereket érintheti is. Lehet majd ilyen lesz. Persze a férj segédkezik, de ez ideáig a kapcsolatban rendezett volt a terhesség előtt. Vagy tanuljon valamit és abban dolgozzon.
Egyben meg könyvtárosként gyereket vállalni eléggé felelőtlen szerintem.
Saját példa:
Láttam a saját anyámat, aki erre hivatkozott. Több mint félnapot feküdt és nyomta a tv. Igen Mónika, Győzike kiabált belőle. Ritka rossz minta a gyereknek látnia és demotiváló. Takarítót és főzőtt, de akkor is 2 óra alatt meg volt kicsi lakásban. Mindig magányosnak éreztem magamat otthon, de így aztán pláne.
154 én a másik végletben nőttem fel. Anya dolgozott, majd minket vitt edzésre, különórára, miközben intézte a bevásárlást, tanult velünk és intézte a dolgainkat, ügyelt a pénzügyekre, számlánkra, emellett az összes takarítás, főzés stb. is az ő dolga volt. Mert apa ledolgozta a maga 8 óráját és esetleg elment a húgomért, vagy értem oviba, ha külön lett neki szólva érte, olykor játszott velünk. Ezzel ő letudta a napját.
Hidd el, 7-8 évesen egyedül kelni, készülni és magadnak kajáról, innivalóról gondoskodni épp elég magányos tevékenység. Hogy arról ne essen szó, hogy mese olvasás, játék, vagy egy közösen megnézett film, csak ünnepnapokon fért bele anyával két egyéb feladat között.
És hidd el, apa úgy élte meg, hogy ő minden tőle telhetőt megtett. Ennyi tellett tőle. Ezért is nem mindegy, hogy a kérdező, besegít olykor és fölháborodik azon, hogy főznie kéne, vagy hajlandó elfelezni a munkát.
Nem azt mondom, hogy az otthon vakarózó szülő jobb példakép, de az életben nem szeretnék olyanná válni és olyan kapcsolatban élni, mint anyukám, mert, képtelenség mindent egyszerre, még úgy is ha nagyon akarod. Valami elsikkad, nálunk ez a gyerekkel töltött idő lett. És egy anya ezt szerintem nem engedheti megtörténni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!