Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
 131/156 anonim ***** válasza:
25%

Az a gyerek már másfél éve óvodába jár, nem most szokott be, hogy állandóan beteg legyen.

Amúgy jön a jó idő, kevesebb lesz a megbetegedés, nem hiányozna annyit.

Meg ki írja azt a baromságot, hogy a kérdezőnek 3 hónapra fel kell mondania? Jézusom.

129-es, most tényleg azt szeretnéd, hogy a kérdező tételesen felsorolja, hogy ő mivel járulna hozzá a házimunkához?

Kedves Kérdező! Kérünk szépen, sorold fel nekünk, hogy milyen formában járulnál hozzá a házimunkához, amennyiben az asszony dolgozni menne!

2022. márc. 18. 16:58
 132/156 A kérdező kommentje:

1. 3 hónapja nem volt beteg a gyerek

2. Már írtam, hogy én is itthon lennék vele ha kell

3. Egy fél órás makarónit vagy lecsót nekem sem esne nehezemre csinálni. De mivel ő már 4kor haza ér én meg 6kor addig 2 órát megint csak heverészne?

2022. márc. 18. 17:00
 133/156 A kérdező kommentje:
Bár mivel minden kinti munkát én csinálok még a járdát se képes lesöpreni vagy a füvet kiszedni szerintem egész nap míg itthon van akkor nekem miért kéne főzni?
2022. márc. 18. 17:02
 134/156 anonim ***** válasza:
73%

*Gyereket ő hozzá viszi. Én 7-re járok dolgozni, de utazok is így 6.15kor indulok. Haza 5-6 felé érek attól függ, hogy hova kell menni épp dolgozni. Ovi 6.30tól 16.30ig van. Vinni tudnám de ugye nagyon korán, menni érte viszont nem vagy csak nagyon ritkán. Tappenzen tudnánk lenni felvàltva ha beteg. Sajnos nagyon ritka a 4-6 órás munka erre. *

*Elnéztem vinni se tudom mert 6.15kor még nincs nyitva az óvoda. *

*Sajnos a gyereket valóban neki kell intézni. *

*Mert ez máshol hogy van? Nem hiszem, hogyha hazamegy az apa 6kor elkezd főzni. Azért ő biztos nem fog napi 10 óra fizikai munkát végezni. Ezzel nem azt mondom, hogy nem fogok semmit csinálni, de azért van különbség.*

Azt nem tudjuk, hogy mi az a "nem semmi" amit meg tenne, de azt igen, hogy a gyerek és a főzés anyu dolga. Ha már főz, gondolom alap, hogy egyből el is mosogat. A mosás is az ő dolga és, mivel a kérdező fizikai munkás, gondolom a takarítás is túl nagy kérés. Elvégre egyszer sem sikerült leírnia, miben is tudna, akarna segíteni.

2022. márc. 18. 17:03
 135/156 A kérdező kommentje:
Mosogatógépünk van. 2 perc bepakolni meg kipakolni. Mosást is meddig tart bepakolni aztán kiteregetni. Mintha ezek 1-2 órás munkák lennének úgy írod. Na mindegy én vitát lezàrtam, mert ezt csak úgyis én látom mennyire nem is akar dolgozni
2022. márc. 18. 17:29
 136/156 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, ezek mivel nem vesznek el plusz időt, te is lazán megcsinálnád meló után igaz? Ahogy a gyerek ellátását is, mondjuk naponta váltva épp ki foglalkozik a gyerekkel, ki a háztartással.
2022. márc. 18. 17:33
 137/156 A kérdező kommentje:
De akkor ő mindennap 4től 6ig csak fekszik míg haza nem érek? Nyilván ha főzne addigra én utána bepakolnék vagy kiteregetnék. Csak félek az lenne, hogy akkor mindent én mert ő mennyire fáradt.
2022. márc. 18. 17:38
 138/156 anonim ***** válasza:
100%
Mert, ha ő mindent megcsinál 4-6ig, akkor te mit fogsz csinálni? Erre írtam, hogy ott a napi váltás. Jól követhető ki vakarászta a nemiszervét és ki nem, ha fut a lakás és/vagy koszos és éhes a gyerek még este 10 tájban is.
2022. márc. 18. 17:41
 139/156 anonim ***** válasza:
100%

Nem segíteni kell, hanem kivenni a részét. A bevásárlás és a fűnyírás azért igen kis része csak a házimunkânak, és a gyerekkel kapcsolatos teendőknek.

De mondjuk a főzés dolgon nem tudom pl. mit kell lovagolni, ez ilyen vidéki férfi mánia? A dolgozó nőismerőseim 99%a nem főz naponta, hétköznap kb egyáltalán nem. Gyerekek esznek intézményben, apa-anya is megoldja melóban, vacsi meg csak valami könnyű, hideg. Vagy B verzió: rendelnek. Ez a legkevesebb, ne legyen már elvárás a napi főzőcske, főzzön, akinek kedve van.

Az meg, hogy 6-ra érsz haza, hát ezt úgy írod, mint ha késő éjjel lenne, és már nem férne bele semmi az idődbe. Pedig egy teljesen elfogadható időpont, aki 5ig dolgozik, ami tök általános, az se ér sokkal előbb haza, és utána sem ül le otthon semmit tenni.

2022. márc. 18. 17:41
 140/156 anonim ***** válasza:
100%

137

Dehát mi ezzel a baj? Most irtad, hogy a mosas is ket perc, meg a teregetes is 2 perc. A mosogato gepbe bepakolni is 2 perc, meg kipakolni is 2! Nincs 8 perced?

2022. márc. 18. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!