Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
 121/156 A kérdező kommentje:
Most is hazaértem és fekszik, nézi a tvt, kaja tegnapi. Nem értem egész nap mit csinált akkor
2022. márc. 18. 16:20
 122/156 anonim ***** válasza:
82%
#120 "De 8 km-t miért olyan nehéz buszozni ha más is tud?" Nem az nehéz, hanem hogy előtte és utána is MINDENT neki kell intézni, fogd már fel hercegnőm.
2022. márc. 18. 16:22
 123/156 anonim ***** válasza:
64%

Nyisd ki a szádat és mondd meg neki hogy jó lenne ha összekapná magát.

Ezt nem lehet szépen előadni, úgyis megsértődik majd. Mondd el neki mi a problémád vagy tűrj tovább. Ha nem csinálsz, mondasz semmit akkor milyen változást vársz

2022. márc. 18. 16:23
 124/156 A kérdező kommentje:
Mi az a minden? 2 naponta főz, heti 1x megy boltba, heti 1x takarít, 2x mos. Ennyit csinál. Kint mindent én csinálok. Boltba én is betudok menni munka után meg eddig is én mentem szombaton nagyobb bevásárlásra. Úgy írjátok mintha mindennap kéne takarítani meg boltba menni
2022. márc. 18. 16:25
 125/156 A kérdező kommentje:
Más nő is tud főzni munka után. 4 óra lenne mire hazaér.
2022. márc. 18. 16:27
 126/156 anonim ***** válasza:
77%

Fegyvert tart a fejedhez hogy vele maradj vagy mi? Minden kommentedbe csak szidod, sz4rba se nézed. Hagyd ott akkor ha ennyire rossz. Igazi rinyagép vagy.

Te se lehetsz szerintem egy főnyeremény. Fogadok külsőre se vagy jobb mint a "disznó" partnered (ahogy te nevezed) . Neki egy szót nem szólsz, csak a háta mögött vagy képes szidni,mert tudod jól hogy rajta kívül a kutyának se kellenél. Ha városba marad volna a disznó, nem a bivalybasznádi putriban akkor már rég elhagyott volba téged valaki jobbért.

2022. márc. 18. 16:37
 127/156 anonim ***** válasza:
41%

Honnan szedi itt mindenki, hogy ha dolgozna az asszony, akkor a férj nem segítene a házimunkában??? Csak szidjátok már előre, mikor még nem is dolgozik a feleség.

Már írtam, nem suvickoljuk minden nap végig a házat. Be lehet osztani, és van hétvége is, amikor 1-2 óra alatt rendet, tisztaságot lehet csinálni.

Mosást naponta is lehet, ha olyan sok a szennyes, de gondolom, hogy nem kézzel mosnak.

Bevásárlást meg lehet ejteni munka után is.

Ez a nő alig csinál valamit egész nap.

2022. márc. 18. 16:39
 128/156 anonim ***** válasza:
56%

"Más nő is tud főzni munka után. 4 óra lenne mire hazaér."

A k*rvaanyád!!!!!!!

Hogyme bzdmeg! És miért is ez a módi??? Ha mindketten dolgoztok??????? Ha ő is dolgozna, neked most több munkád lenne most! Hiszen ki kellene venned a reszedet a hazimumkabol, a főzésből, takaritasbol, a mosasbol, és a gyerek hurcolasabol, valamint ugye fel kellene mondanod, és min. 3 hónaoig neked megoldani a gyereket!

Erre mikor valaszolsz? Mert látom tobben feltették a kerdest, de erre nem feleltél!

2022. márc. 18. 16:43
 129/156 anonim ***** válasza:
100%

Mert arról tényleg nem írt a kérdező egyetlen betűt sem, hogy miből venné ki a részét!

2022. márc. 18. 16:44
 130/156 anonim ***** válasza:
84%

"Mi az a minden? 2 naponta főz, heti 1x megy boltba, heti 1x takarít, 2x mos. Ennyit csinál."

●Te viszed-hozod a gyereket? Mert általában ez az oka annak, h a nők nem mennek vissza! (Én sem) mert nem tudjuk megoldani!

Kint mindent én csinálok. Boltba én is betudok menni munka után meg eddig is én mentem szombaton nagyobb bevásárlásra.

●Fenti kérdés továbbra is adott, és valóban nem kaptunk rá valaszt!

Úgy írjátok mintha mindennap kéne takarítani meg boltba menni

●Azt nem, de a gyereket naponta vinni kell, plusz ugye heti váltasban otthon kell majd lenned neked is! Ugyanis a gyerek egyik héten megy oviba, aztán rögtön beteg, marad otthon, majd bemegy az oviba, jár 3 napot, majd újra bete, és valakinek otthon kell vele maradnia!

2022. márc. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!