Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
 101/156 A kérdező kommentje:
Informatikus könyvtáros az főiskola. Meg 2 OKJ pedagógiai asszisztens meg óvodai dajka. Mondtam már neki ezt, hogy munkatàrsam neje is eljár, de akkor felhàborodik, hogy ő olyan korán kelni meg buszozni nem akar, mert neki nincs jogosítványa. Erre is folyton utalgat, hogy én fizessem ki neki a jogosítványt.
2022. márc. 18. 12:32
 102/156 A kérdező kommentje:
Azt is mondtam már esetleg gyerekfelügyeletet vállalhatna ezekkel a végzettségekkel, de az se tetszik mert elég a sajáttal kinlódni ezt volt a válasz
2022. márc. 18. 12:33
 103/156 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván sz*r a fizetés, de még mindig szívesebben dolgoznék oviban pl ped.asszisztensnként mint otthon heverni. Jó, nem vagyunk egyformák, de én a gyerek nem egészen 2 éves korában rohantam vissza dolgozni - rá voltam kényszerülve - 1-2 hónapot anyu meg a barátnőm vigyáztak rá napközben, 2 évesen pedig már ment bölcsibe. Reggel 7 toltam be babakocsival, 8-ra beértem bkv-val dolgozni. Szerencsém volt, mert a főnökasszonyom aki szintén egyedül nevelte fel a lányát, elengedett délutánonként 4 helyett 3-kor, hogy a gyerekért 4-re visszaérjek a bölcsibe, ne legyen bent szerencsétlen 7-17-ig minden nap. Mondjuk engem visszavettek a régi állásomba.
2022. márc. 18. 13:00
 104/156 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a kérdésért, de MIÉRT IS VALLALTATOK GYEREKET ? A te véleményed és az ő válaszai alapján egyértelműen egyikőtök sem akarta, nyuglodtok vele. Ezért kar volt szerencsétlennek megszületnie. Az egészben csak azt az ártatlan gyereket sajnalom.
2022. márc. 18. 13:04
 105/156 anonim ***** válasza:
12%

Elég a sajáttal kínlódni.

Hát azért ha a gyerek egész nap oviban van, annyit nem kell vele kínlódnia. Ha meg ez a végzettsége, mégis milyen munkát vállalna, mérnöki állást esetleg?

2022. márc. 18. 13:08
 106/156 anonim ***** válasza:
100%
Én komolyan nem értem, már több oldalnyi eszmecsere óta, hogy MINEK VAGYTOK MÉG EGYÜTT?? Meg minek kellett a gyerek? Oké, utóbbit már nem lehet visszacsinálni, de az előbbit igen.
2022. márc. 18. 13:46
 107/156 A kérdező kommentje:
Azért váljak el mert nem akar dolgozni? 10 éves kapcsolatot azért nem akarok csak úgy eldobni. Úgy írjátok mintha olyan egyszerű lenne amúgy is egy válás. Mehetnénk mindketten albérletbe, mert úgyse tudnánk a másikat kifizetni a házból, meg ő hogy menne egyáltalán albérletbe mikor munkahelye sincs.
2022. márc. 18. 13:56
 108/156 A kérdező kommentje:
A gatyàm is beletettem a házba, több mint 3 millió van már benne a felújítàsba.
2022. márc. 18. 13:58
 109/156 A kérdező kommentje:
Vagy akkor én fizessem az albérletet őt meg pénzeljem tovább vagy mi?
2022. márc. 18. 13:59
 110/156 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor csak az a bajod vele hogy nem akar dolgozni, vagy az hogy nem csinálja a házimunkát, elhízott és igénytelen??

A házat el lehet adni.

Mi a kérdés tulajdonképpen? Ekézhetjük még oldalakon keresztül a nejed a vélt vagy valós lustasága miatt, a válaszolók másik része ekézheti a kérdezőt a tolerancia hiánya miatt, de ettől semmi nem lesz jobb senkinek se a történetben.

Nagyon úgy tűnik, hogy simán csak nem szereted (én legalábbis nem neveznék a háta mögött disznónak "nyilvánosan" olyasvalakit, akit szeretek), szóval nyilván lehet még együtt szenvedni éveket-évtizedeket, lehet megcsalni egymást és hazudozni, az egészet rákenni a házra meg a gyerekre meg a szomszéd kiskutyára, de nem lesz jobb senkinek.

2022. márc. 18. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!