Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is van, hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van, hogy a nő nem ment vissza a gyerek után dolgozni?

Figyelt kérdés
Már 4 éves óvodás gyerekünk van, de a feleségem azóta is otthon van. Otthon elvégzi a házimunkát és ennyi. Tudom, hogy kisgyerek mellett nehéz egy nőnek dolgozni, de ő nem is akar dolgozni. Mindig azt mondja úgyis gyakran beteg a gyerek, meg faluban lakunk itt nincs semmi stb. Az dühitett fel mikor tegnap előbb hazaértem és akkor csak heverészik és filmet néz mikor én egész nap kint dolgozok sz@rrà àzva, fagyva. Kijövünk az én fizumból, de csak zavar a dolog.
2022. márc. 17. 15:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/156 anonim ***** válasza:
100%
Ha kijöttök a pénzből akkor mi is zavar tulajdonképpen? Szerintem nem szép dolog a másiktól a kényelmet irigyelni…nem lerántani kell a másikat, hogy akkor ő is szenvedjen, hanem olyan munkát találni ahol nem kint fázol. Az hogy tvzett mikor hazaertel az egy dolog. Neked x órakkor vége a munkaidőnek, neki ez 0-24 úgyhogy akkor ül le tvzni ha épp van ideje a gyerek és a háztartás mellett.
2022. márc. 17. 16:58
 32/156 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos a gyereket valóban neki kell intézni. De akkor vagy 10 éves koráig itthon lesz, míg nem jár egyedül iskolába? Én azt se bánnám ha itthonról dolgozna."

Miért bzdmeg, hogyan gondoltad????? Mindent csináljon ő, mellette dolgozzon és közben neked meg CSAK dolgozni kell? Hogy van ez?

Nyilván dolgozna otthonrol, ha találna olyan munkát, de nem sok ilyen munka van! Ráadasul, ha talal is ilyen melot, az nem ugy van, hogy egyből hoke office. Ezek a HOms munkák többsegében magasabb kvakitasu poziciok, tehát a betanulási idö is több hónap, és a betanulas az nem távolrol megy! Ebben az időben tudsz otthon lenni a gyerkkel? Hozni vinni stb?

Valamint, igy akkor 2 autot is fent kell tartani, mert valamivel kell dolgoznia járni

2022. márc. 17. 17:02
 33/156 anonim ***** válasza:
68%

Én 16éve nem dolgozok. Akkor született az első gyerek.

A férjem külföldön dolgozik. Saját házunk kocsink van hitel nélkül. Külföldre járunk nyaralni. Mindenünk meg van.

Mindig azt mondta hogy ne dolgozzák. Nekem az a dolgom hogy gyereket neveljek. Háztartást vezessek. Kertet gondozzak.

Nem járok kormoshoz fodrászhoz stb. Nem veszek drága ruhákat.

Nem fekszem le délben aludni stb.

2022. márc. 17. 17:04
 34/156 A kérdező kommentje:
És ha véletlenül táppénzre kényszerülök vagy bármi miatt nem tudnék dolgozni huzamosabb ideig akkor mi lenne? Ezért is lenne jó 2 fizetés. Engem már kezd zavarni, hogy egy 30 éves felnőtt nőt kell eltartani. Ebbe benne van az is, hogy vám olyan nap mikor nem főz. Akkor pl mit csinál egész nap? Gyerekért csak 4 előtt megy, nem délben. Simán beleférne az idejébe, hogy keressen munkát.
2022. márc. 17. 17:05
 35/156 A kérdező kommentje:
Én autóval járok, de hiába lenne 2 autó mert jogosítványa nincs. Azt is tőlem várná el, hogy én fizessem ki. Én már 17 évesen dolgoztam és megkerestem rá a pénzt, ő is megtehette volna.
2022. márc. 17. 17:07
 36/156 anonim ***** válasza:
80%
Szerencsés nő…érződik hogy sajnalsz tőle kb mindent, holott a gyereked anyja. Nem túl szép hozzáállás.
2022. márc. 17. 17:08
 37/156 anonim ***** válasza:
86%

Te gyereked is. Ha azt akarod, hogy dolgozzon, akkor vállald el a gyerekkel és a házimunkával kapcsolatos dolgok felét. Így korrekt. Ő viszi, te hozod. Ha ő főz, te mosogatsz /takarítassz/ játszol a gyerekkel, vagy ami épp esedékes. Ha épp beteg a gyerek, akkor felváltva maradtok otthon. Kivéve, hogy új munkahelyen az első 3 hónapban nem ajánlott betegszabira menni. Főleg vidéken, ahol nulla a munkalehetőség, és találnak a helyére gyermektelen dolgozót simán. És igen, vidéken, falun, simán benne van a pakliban, hogy évek alatt sem talál olyan munkát, ami mellett meg tudná oldani a gyerekkel kapcsolatos dolgokat. Részmunkaidős meló kb kihalásos alapon van, még nagyvárosban is, és az is többnyire műszakos, ami nem gyerekesnek való.

(Vétek volt elköltözni onnan, ahol volt munkája... )

2022. márc. 17. 17:08
 38/156 anonim ***** válasza:
18%
22 vagyok és 25 képzeld el nem egyáltalán nincs nagyszülői segítség. Egyszerűen tudott olyan munkát találni hogy a gyerekkel ne legyen probléma. Meg tudja oldani mert meg akarja de itt úgy látom mindenki el van egy kicsit tévedve. Uncsim is visszament dolgozni rendesen 8 órába 2 ovis gyerek mellett. Kicsit rohanós volt de meg tudták a férjével oldani. Mai napig megoldják az iskolát mert ők akartak gyereket közösen. De itt csak a kérdezőt ócsároljátok holott szerintem segítene amiben tudna csak a felesége egy lusta disznó. Ne hogy ő legyen már a szar alak amiért nem akar egy 30 éves nőt eltartani csak mert ilyen olyan kifogással nem akar dolgozni. Igen is menjen el dolgozni az a gyerek már nem pár hónapos. Mi van ha beüt valami probléma a kérdező valamiért tp-re kényszerül vagy kirugják stb azért szerintem mindent figyelembe kéne venni és nem csak a seggét mereszteni otthon és elvárni hogy eltartsák.
2022. márc. 17. 17:13
 39/156 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudták a férjével oldani

Itt viszont anyukának kéne a továbbiakban is mindent megoldani munka mellől is B.basznádra bejarassal

Egyedül

2022. márc. 17. 18:58
 40/156 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem sikerült válaszolni, hogy teszem azt, talál munkát a faluban (khm biztos jól fizetne és nem valami alja kocsmáros, takarító meló lenne ami a többséget eleve leviszi az életről....) tehát, 6:30ra beviszi a gyereket, majd 4 körül odaér érte, vagy, ha 8ra jár és 7:30, vagy még előbb óvoda, majd 5re érte, utána haza megy és? Mert onnantól nem várhatod el a teljes házimunkát. Mi lesz az, amit te vállalsz? Mikor haza érsz 6kor neki állsz főzni? Vagy elkapod a porszívót? Persze, jól hangzik, hogy menjen dolgozni, de te akkor simán átveszed a házimunka és a gyerek körüli teendők felét munka után hazaesve? Csak kérdezem.
2022. márc. 17. 19:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!