Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
"Mert mit gondoltok? Majd katolikus papok leszünk a nászéjszaka után?"
Nem, de nemi erőszakra továbbra sem ad jogot a házasság.
Szexmegvonás nem kisebb bűn, mint a nemi erőszak?
Erre nem is tudok mit mondani.
Szerintem itt mindenki rohadtul "elbeszél" a másik mellett!
Egy csomó félreértés van, mert mindenkiben indulatok vannak, pedig nem kellene!
Már mindenféle erőszakról van szó, pedig az eredeti kérdés nem is erről szól!
"a nő nem érti meg, hogy milyen érzései és igényei vannak a férjének"
A nőnek nincs kedve odaadni használatra a testét. Ezt miért nehéz megérteni? Nem csak állatok vagyunk, akik bármikor "basznának".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!