Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvárható a másik féltől hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható a másik féltől hogy megváltozzon?

Figyelt kérdés

1,5 évvel ezelőtt volt egy autóbalesetem, a párom vezetett, és ő is volt a hibás. Azóta félek mellette ülni. Más mellett nyugodt vagyok, illetve én is vezetek, ezzel sincs problémám. Vele sem lenne, de nagyon agresszívan, felelőtlenül vezet, amit nem lát be. Inkább vagánykodásba meg magamutogatásba megy át ez az egész, mint hogy eljussunk A-ból B-be. Többször megbeszéltem már vele, hogy mennyire szorongok és félek ha vezet, de nem érdekelte különösen. Majdnem minden úton elkap a sírógörcs, annyira félek. Volt arra példa, hogy piros lámpánál kiszálltam az autóbol, nem érdekelt, hogy onnan 2 óra gyalog út hazáig.Hiába hozom fel témának, hogy változtasson, mindig azt mondja hogy csak menjek el orvoshoz, de egyáltalán nem velem van a probléma. Csak pár példa, hogy értsétek miket csinál: nem érdekli a stop tábla, legalább duplájával megy, felelőtlenül előzget, direkt büntet másokat vezetés közben pl azzal h totál rájuk áll, vagy büntető fékezik. Amúgy mindig megigéri, hogy megváltozik, változtat azon, hogy hogy vezet, de 1 év alatt nem sikrült.

Elvárható egyáltalán egy embertől az, hogy megváltozzon más kedvéért?

2021. márc. 1. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én apa mellett erzem igy magam.mikor a kocsiban ülök a vobzas torvenye alapján izzadva erőlködöm a pozitiv gondolkodasban hogy minden rendben van minden rendben van épségben odaérünk. És ilyeneket kántálok magamban.

Nekem szerencsém hogy ritkán találkozunk.

A fenti esetben nem utaznék az illetővel az biztos.

2021. márc. 1. 17:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elvárható, hogy megváltozzon. Igazodnunk kell egymáshoz. Jelen esetben neki kéne megértenie, hogy ez neked rossz 😕
2021. márc. 1. 17:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Jelen esetben neki kéne megértenie, hogy ez neked rossz"

Meg mindenki másnak is rossz, aki részt vesz a közlekedésben.

2021. márc. 1. 17:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A párod megérdemelné, hogy az egyik büntető fékezés után valaki utána menjen és jól szájba vágja. Nem szokták megbüntetni? Teljesen jogos, párom egyik haverja vezet így, 2x ültem mellette, elég is volt.
2021. márc. 1. 17:28
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as pontosan. A hétvégén olyan helyzet volt, hogy szűk utcában a járdán, meg a füvön álltak biciklivel gyerekek. kb 4-5 db 6-7 éves. De őt egyáltalán nem érekelte, 50-el hassított mellettük, nem gondolkozik ilyen helyzetben, hogy egy gyerek még ezt nem tudja felfogni, hogy gyorsan jön az autó, nem néz szét ha kijön az útra.
2021. márc. 1. 17:30
 6/14 A kérdező kommentje:

4-es Egyszer elkapta valaki, amikor kihajtott elé, de csak jól megfenyegette, én pont nem voltam ott.

Folyamat nézi ha van kamera, olyankor lelassít, de csak olyankor

2021. márc. 1. 17:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem szállnék be mellé. Úgy ha én vezetek, esetleg. Nem bántásból, de ilyen idegbeteg embereket egy életre eltiltanék a vezetéstől.
2021. márc. 1. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyamatosan csak ígérget, változás nincs, nem fűznék hozzá komolyabb reményt. Konkrétan bűnözővel élsz együtt, aki még élvezi is.
2021. márc. 1. 18:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen embernek alapvetően a jogosítványa megtartása érdekében kellene megváltoznia, nem csak azért, mert a párja kéri.

Pontosan az ilyen emberek miatt lenne jó, ha a "B" kategóriás jogosítvány is PÁV vizsgához lenne kötve.

2021. márc. 1. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szakits
2021. márc. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!