Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta elment a párom az ország másik végébe dolgozni, semmit nem tudok róla. Teljesen megváltozott. Mit csináljak? N

Figyelt kérdés

Keleten élünk, mindenki tudja milyen rossz erre a helyzet. A párom jó ideje nem talált munkát. A szülei évekkel ezelőtt elköltöztek a nyugati határhoz, úgyhogy ment ő is most oda, hogy ottani telephelyű cégnél kamionozzon. 2 hete utazott el. Azóta sosem ér rá beszélni sem, telefonon egyáltalán nem beszélünk, mert este 9-kor már alszik. Neten se nagyon ír vissza. Elvileg múlt héten volt néhány helyen érdeklődni, de nem hajlandó elmondani, hogy mit mondtak ott. Elvileg péntekre volt döntés, de azt sem mondta el, hogy lett-e munkája vagy sem. Hiába kérdeztem, nem válaszol rá. Mielőtt indult, mondtam neki, hogy ilyen távolsággal vége lesz a kapcsolatunknak és éreztem, hogy utoljára látjuk egymást. Bizonygatta, hogy hétvégente haza fog járni, meg hogy ugyanúgy tudunk kommunikálni hétközben, mivel én is dolgozok. Még péntek reggel írta nekem, hogy hiányzom neki és bízzak benne, meg velem tervezi a jövőt. Mondtam neki ha máris talált ott valakit, akkor mondja meg, de ez rémes amit művel. Szép kapcsolat, hogy azt se mondja meg, hogy hol dolgozik, vagy mit csinál mondjuk napközben. Tegnap egyáltalán nem beszéltünk. Belefáradtam, hogy csak az erőlködés megy. Sosem számoltattam el, és nem szoktam féltékenykedni sem, de ez már sok.

Mit csináljak ìgy???

Ő 30 éves, én 26 vagyok.

2021. febr. 22. 17:58
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Azt hajtotta, hogy a közös jövőnk miatt vág bele, mert itteni fizetésből sosem lesz házunk, de nekem nem kell a pénz. Sokkal többet ért volna ha itt marad. :(
2021. febr. 22. 17:59
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz helyzet. Sajnos a pénz tényleg nagy úr. 😕 Viszont valahogy többet kéne kommunikálni. Ez elengedhetetlen. Ha nem megy akkor sajnos el kell engedni mert semmi értelme.
2021. febr. 22. 18:02
 3/23 anonim ***** válasza:
Fura, de ő férfi, én sem fogom őket sosem megérteni, teljesen mások, mint mi nők. Lehet, hogy ő tök komolyan veszi ezt a dolgot, ezerrel a munkára összpontosít, vagy a fene se tudja.. furák a férfiak.
2021. febr. 22. 18:33
 4/23 A kérdező kommentje:

Attól el lehetne mondani, hogy volt egy interjún, ahol ez az elvárás, ennyi a fizetés stb.

Tényleg nem vagyok egy kibírhatatlan nyomulós hárpia, de alapvető dolgokat nem tudok róla.

2021. febr. 22. 18:38
 5/23 anonim ***** válasza:
Igen ez tényleg alap lenne. Mióta vagytok együtt? Szeret téged úgy igazán? Ezt érzi az ember. Mert ha nem szeret eléggé, akkor lehet, hogy most rájött, hogy mégsem akar már veled lenni.. de nem akarom az ördögöt a falra festeni.
2021. febr. 22. 18:41
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

Látszik, hogy fogalmad sincs róla, milyen kamionozni.

Megállás nélküli vezetés, ami napi min. 8 óra kőkemény koncentrációt igényel (mert nem holmi leülök és fejlesztek párórát, vagy A>B-be pakolom a dolgokat a szalagon-meló), szabadidő alig, hajnali kelés így naná, hogy 8-9-kor már alszik.

Adj neki időt, a szervezetének hozzá kell szoknia a megváltozott körülményekhez, természetes, hogy nap végére annak is örül, ha fingik.

2021. febr. 22. 18:51
 7/23 A kérdező kommentje:

Több mint egy éve vagyunk együtt. Úgy érzem, hogy szeret engem. Vagyis szeretett. Nagyon jól elvoltunk. Mikor indult akkor mindketten sírtunk.

Mindig mondta, hogy velem tervezi a jövőt, szeretne gyereket a közeljövőben, és legszívesebben megkérné a kezem.

Igaz én ezt a kamionos dolgot nem támogattam. Én ebben az évben össze szerettem volna költözni vele, úgyhogy nekem most ez óriási csalódás. Úgy szerette volna, hogy hétvégente hazajár, de tudom hosszútávon csak egy nyűg lesz neki még több száz km-t utazni oda vissza, az egész hetes kamionozás után.

2021. febr. 22. 18:52
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó, oké, ez így tényleg nem oké.

Bocsánat, nem olvastam el figyelmesen (a barátom közben löki a hülyeségeit), de ez nem piskóta.

Lehet nem kapott még állást, szégyelli, vagy olyan alacsony bérért melózik, hogy azt szégyelli. Ezer oka lehet, amiért nem kommunikál - de megértem, hogy feleszi az idegeidet.

2021. febr. 22. 18:53
 9/23 A kérdező kommentje:
#6: El se kezdett dolgozni még. Nem tudom mit beszélsz. Leírtam, hogy interjúkra járt elvileg múlt héten. Okoskodás helyett olvasd el normálisan a kérdést!
2021. febr. 22. 18:53
 10/23 anonim ***** válasza:
9-es, bocsi... igen, végig olvastam.
2021. febr. 22. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!