Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta elment a párom az ország másik végébe dolgozni, semmit nem tudok róla. Teljesen megváltozott. Mit csináljak? N
Keleten élünk, mindenki tudja milyen rossz erre a helyzet. A párom jó ideje nem talált munkát. A szülei évekkel ezelőtt elköltöztek a nyugati határhoz, úgyhogy ment ő is most oda, hogy ottani telephelyű cégnél kamionozzon. 2 hete utazott el. Azóta sosem ér rá beszélni sem, telefonon egyáltalán nem beszélünk, mert este 9-kor már alszik. Neten se nagyon ír vissza. Elvileg múlt héten volt néhány helyen érdeklődni, de nem hajlandó elmondani, hogy mit mondtak ott. Elvileg péntekre volt döntés, de azt sem mondta el, hogy lett-e munkája vagy sem. Hiába kérdeztem, nem válaszol rá. Mielőtt indult, mondtam neki, hogy ilyen távolsággal vége lesz a kapcsolatunknak és éreztem, hogy utoljára látjuk egymást. Bizonygatta, hogy hétvégente haza fog járni, meg hogy ugyanúgy tudunk kommunikálni hétközben, mivel én is dolgozok. Még péntek reggel írta nekem, hogy hiányzom neki és bízzak benne, meg velem tervezi a jövőt. Mondtam neki ha máris talált ott valakit, akkor mondja meg, de ez rémes amit művel. Szép kapcsolat, hogy azt se mondja meg, hogy hol dolgozik, vagy mit csinál mondjuk napközben. Tegnap egyáltalán nem beszéltünk. Belefáradtam, hogy csak az erőlködés megy. Sosem számoltattam el, és nem szoktam féltékenykedni sem, de ez már sok.
Mit csináljak ìgy???
Ő 30 éves, én 26 vagyok.
#10:Már látom az előző kommented. Nem gond!
Csak azt hittem kötekedni akarsz, mint az oldalon sokan. De megbeszéltük!
Üdv a klubban.
Mi 13 hónapja vagyunk 1,5 órányi repülőútra. Az utóbbi hónap katasztrófa. Én sem tudok róla szinte nspokig, pedig màr csak 4 hónapot kellene kihúznunk és vége kenne ennek a szarságnak. Nem vagyok biztos benne hogy túléljük ezt
#12: Én is sokat sírok, de nem akarom ezzel "zsarolni". De megértem, hogy más sem bírta ezt a helyzetet.
#13: Persze hogy aggódok. Eddig mindent megbeszéltünk tényleg. Mindent tudtunk egymásról, most meg azt se tudom jól van-e. Jó ötletet adtál, ha ez folytatódik, akkor megkérdezhetem a szüleit. Az a baj tegnap sem írtam neki, és ő nem keres egyàltalán magától. :(
#14: Istenem. :( Hogy bírod ezt lelkileg?? Mert én még csak 2 hete vagyok így, de múlt héten a munkahelyen is alig tudtam koncentrálni. Mellette heti 2x este nyelvtanfolyamra járok, ahol abszolút nem tudok figyelni. Kitartást Neked!! Nem biztos, hogy vége lesz!!
Sajnálom a helyzeted! Nem lehet hogy könnyebb neki kelkileg ha ignorál? Persze tudom megérthetné hogy Neked ez meg nagyon rossz :-(
Nekem pár nap különlét is sok volt, de a virus miatt végül tervezetlenül de összeköltöztünk. El se tudnám kepzelni már máshogy.
Aranyos vagy köszi!
Lehet az is benne van, hogy ő sem kezeli olyan könnyen az új helyzetet csak nem akarja kimutatni. Ki tudja...
Olyan kedves kommenteket kaptam! Köszönöm mindenkinek! Mentek a zöldek!
14es vagyok
Nagyon rossz, de az elején sokkal rosszabb volt. Tudod mit szoktak mondani, minden szarhoz hozzá lehet szokni...igaz.
Egyébként a kommenteken én is meglepődtem. Àltalában ilyen kérdésekhez jönnek a "ez màr nem kapcsolat" kommentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!