Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A másik iránti érzés megváltozhat 1-2 nap alatt?
A barátom elhanyagolt, az arcomba vágta, hogy nem hiányzok neki, több különlétre van szüksége. Semmiben nem akadályoztam, mehetett a haverjaival, ihatott, nem érdekelt, meghagytam a privát szféráját, csak hétvégente találkoztunk. Azt mondta, hogy neki 4-5 nap nem elég, hogy hiányozzak neki. Ráadásul 1,5 év alatt velem semmit nem tervezett a jövővel kapcsolatban, nem említett semmit. Nem akartam, hogy évre pontosan megmondjuk mikor mi lesz, csak hogy érezzem velem tervez jövőt. Nekem ez nagyon rosszul estek ezek, összevesztünk nagyon, majd kibékültünk. Ennek 2 hete. Azóta többet foglalkozik velem és mondja, hogy hiányzok és alig várja, hogy találkozzunk, eddig soha nem írt ilyeneket 1,5 év alatt!
Lehetséges, hogy csak azért csinálja, hogy "ne hisztizzek"? Mióta kibékültünk, ilyen lett. Szerintem ezt a "hiányzós" érzést nem lehet egy ilyennel egy csapásra megváltoztatni... Egy veszekedés miatt nem fog jobban hiányozni a másik, azóta 2x is voltunk egymásnál hétvégén. Szerintetek?
22L 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!