Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés együtt élni valakivel? Úgy értem, ha valaki együtt van valakivel 1 évig és utána összeköltöznek. Mondjuk egyedül szeretne lenni az egyik, akkor nem zavar a másik?
néha jó néha nem
ha megértő,normális akkor nem
Értem. :)
„(Haverokkal sörözés, barátnőkkel kávézás, stb.)” - Ha haverokkal vagyok akkor nem vagyok egyedül. :)
Engem sose zavart a párom, ha mindketten otthon vagyunk se lógtunk folyamatosan a másik nyakán. Volt hogy ő gépezett én meg olvastam vagy fordítva.
Meg a program haverokkal szintén lehetőség. Engem mindig vinni akart a pasim a sörözésekre, és kicsit megbántódott ha nem mentem, de olyankor pl egyedül lehettem otthon (meg nem akartam én a pasi haverok terhére lenni attól hogy pasim elrángatna, ők nem tuti hogy örülnének :D)
(ugyan így meg én is eljárhatok saját haverokkal, akkor meg a pasi marad otthon egyedül)
Vagy ha más a hobbink, pl valamilyen sport akkor is egyedül van addig a másik.
De ha szereted a párod sose érzed tehernek a jelenlétét, annyi magány meg mindig van külön szervezés nélkül amennyi kell.
Én, ha egyedül akarok lenni, akkor befekszem a kádba olvasni, mert csak 1 szobánk van:)
Amúgy meg a férjem később ér haza nálam, így van időm egyedül lenni hétköznaponként 3 órát.
Ezen felül 24 éves koromig (amíg össze nem jöttem a férjemmel) vagy magányos voltam,
vagy szar kapcsolatban,
szóval nem igénylem az egyedüllétet, elég volt belőle.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!