Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható a másik féltől hogy megváltozzon?
1,5 évvel ezelőtt volt egy autóbalesetem, a párom vezetett, és ő is volt a hibás. Azóta félek mellette ülni. Más mellett nyugodt vagyok, illetve én is vezetek, ezzel sincs problémám. Vele sem lenne, de nagyon agresszívan, felelőtlenül vezet, amit nem lát be. Inkább vagánykodásba meg magamutogatásba megy át ez az egész, mint hogy eljussunk A-ból B-be. Többször megbeszéltem már vele, hogy mennyire szorongok és félek ha vezet, de nem érdekelte különösen. Majdnem minden úton elkap a sírógörcs, annyira félek. Volt arra példa, hogy piros lámpánál kiszálltam az autóbol, nem érdekelt, hogy onnan 2 óra gyalog út hazáig.Hiába hozom fel témának, hogy változtasson, mindig azt mondja hogy csak menjek el orvoshoz, de egyáltalán nem velem van a probléma. Csak pár példa, hogy értsétek miket csinál: nem érdekli a stop tábla, legalább duplájával megy, felelőtlenül előzget, direkt büntet másokat vezetés közben pl azzal h totál rájuk áll, vagy büntető fékezik. Amúgy mindig megigéri, hogy megváltozik, változtat azon, hogy hogy vezet, de 1 év alatt nem sikrült.
Elvárható egyáltalán egy embertől az, hogy megváltozzon más kedvéért?
Nagyon gáz, amit a pasi csinál!
És ne haragudj, de itt már nem csak rólad van szó!
Téged is sajnállak, mert szörnyű lehet ezen dilemmázni - én is elgondolkodnék, hogy emiatt kidobjam-e, ha amúgy szeretem.
De ez akkor is életveszély! Lehet, hogy legközelebb elüt valakit stb.
Szóval bocs, de a válaszom egyértelműen az, hogy ultimátumot adsz neki, hogy otthagyod a francba, ha ezt tovább csinálja. Az emberek élete nem játék.
Férfiként írom, hogy az ilyen pasi kretén.
Sok férfitársam vezet szarul vagy kompenzál az autóval, de amiket leírtál azok nagyon gáz dolgok. Az ilyen soha nem fog megváltozni.
Sajnos a városomban volt egy olyan szomorú történet, hogy a gazdag ficsur, elgázolt egy kamaszt, aki meg is halt... gazdag család gyereke, kimosták a biroságon....aztán eltelt néhány év s a gazdag ficsur megint gázolt, s megint halál lett. Szóval nem tanult semmit.
Megkockáztatom hogy pszichologiai eset a srác .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!