Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
 181/186 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel hogy siekrült megoldani , én végiglapoztam az eddigi kommenteket és láttam köztes sok hasznosat.

Mivel én is hasonló párkapcsolati problémákkal küzdök pasiként ezért érdekel az aktális állapot.

Megtudom érteni hogy milyen is az ha beleraksz mindent a kapcsolata , és a másik már rág máshol jár , s te pedig vagy neveltetés vagy személyiség miatt még mindig ragaszkodsz egy olyan kapcsolathoz ...amihez már nem kellene mert a másik már elengedte a kapcsolatotokat , csak neked elfelejtett szolni.

Sok ilyet olvastam itt , s szokszor azt nem értem meg a női oldal részéről ha ő már nem kivánja a pasit/férjét akkor miért nem lehet ezt kimondani, miért kell hagyni szenvedni , hogyni kétségek között örlödni hogy esetleg ő csinál valamit.

Én személy szerint nagyon mocskos játéknak érzem ezt a nők részéről. Lehet hogy an olyan játszma ahol mi pasik vagyunk rosszabbak.

...

2023. dec. 27. 15:27
 182/186 anonim ***** válasza:
100%
181. Mi mindent raksz bele? Amire te vágysz vagy amire ő? Nem teperni kell vagy megvenni a másikat, hanem ismerni, hogy keltheted fel az érdeklődését, mi az, amit megszeretett, értékelt benned. Ha viszont nincs kommunikáció, kinek mi van a szívében, fejében, mi foglalkoztatja, merre fejlődött, mint személyiség, végül már nem is ismeritek egymást. (És persze ennek alapja, hogy saját magatokat ismerjétek és szeressétek.) Az is elég gáz, amikor valaki nem veszi észre, hogy megnémult a társa, mert belefáradt, csak azt, ha nincs kielégítve. Természetesen kettőn áll, de sajnos aki nem látja be, hogy a másik jóllététől függ az én jóllétem, hanem győzni akar, az elveszíti a csapatát és helyette szerez egy ellenséget. És mindegy, hogy ennek a hatalmi játszmának az eszköze a vacsorával való szexvétel vagy a duzzogós szexmegvonás. A másik öröme kell érdekeljen, nem az, hogy kapj érte valamit, hanem ajándékba. És ajándékba sem olyat adunk jó esetben, aminek mi örülnénk, hanem aminek az ajándékozott.
2023. dec. 27. 17:38
 183/186 A kérdező kommentje:

Válasz a 181-esnek:

Sehogy sem sikerült megoldani, mert nem lehet mindenre megoldást találni.

Persze elkezdhetnék 50 pluszosan szerető után kajtatni, de csak magamat járatnám le, és mivel nem vagyok jóképű vállalkozó, vagy pszichopata hazudozó, amúgy sem sikerülne találni.

A válással pedig csak még rosszabb körülmények között találnám magam, lásd. fentebb leírtak.

Elfogadom, és megpróbálom értékelni, ami van, és amíg még nagyjából élhető a házasságom, maradok. De részemről is ennyi. Nem lesznek bókok, meg vacsorák, stb.

Az én vonatom már elment, de aki fiatalabb mint én, jobban szituált, és esetleg gyerek sincs, lépjen/váljon mielőbb, vagy ha nem tud, keressen egy szeretőt.

2023. dec. 28. 13:42
 184/186 anonim ***** válasza:
100%
Két duzzogó ember egy házasságban...
2023. dec. 28. 15:28
 185/186 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként irom úgy, hogy voltam olyan kapcsolatban ahol teljesen aszex voltam és utáltam a szexet:azért, mert semmi érzelem nem volt a másik fél felé. De arról az én esetemben ő gondoskodott, az állandó mással flörtölgetéssel meg szart a munkámra.
2023. dec. 30. 16:55
 186/186 anonim ***** válasza:
Jók az ilyen "kapcsolatok". 😂
2023. dec. 30. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!