Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
 141/186 anonim ***** válasza:
34%
Olyat keress aki házas ugyan úgy, csak ott meg a férje hanyagolja a feleségét. Van ilyen csak ott azt írják magukról hogy függetlenek.
2021. nov. 10. 09:01
 142/186 anonim ***** válasza:
74%

"nőiesebb munkákat"

A munkáknak nincs nemük. Már ebből az elszólásból látszik, hogy de igaz a sztereotípia. Amit nem a média mutat, hanem amit tapasztalunk. Kicsiként a felnőtt férfiaktól, apa, nagypapa, nagybácsik, felnőttként a párjainktól.

2021. nov. 10. 09:59
 143/186 anonim ***** válasza:
16%
Amúgy látszik, hogy nem beszélgettek szart se, csak félre akar menni, és kellenek a tippek meg a rábeszélés. Újabb "sztereotípia".
2021. nov. 10. 10:01
 144/186 anonim ***** válasza:
52%

A kőműves munka pl a ház körül nőies vagy férfias?

Nektek az természetes hogy azt megcsinálja a férfi igaz?

De az hogy te kivasald a fehér ingét már felháborító?

Pff

2021. nov. 10. 12:13
 145/186 anonim ***** válasza:
71%

Már hogyne lenne nőies és férfias munka? 😀 a műkörmösök 90% pl mi? És a burkolóké? Na látod.

Nő vagyok egyébként de a kérdezőt nem kell szidni ha félremegy, igaza van. Akik meg "erőszakról" beszélnek, kicsit túlreagálják, nem arrol volt szó hogy lefogja a feleségét és megb@ssza, hanem hogy nem normális hónapokig nem lefeküdni és néha beadhatná a derekát a nő (mondjuk el nem tudom képzelni ha jó a férje az ágyban akkor miért nem fekszik le vele)

2021. nov. 11. 08:22
 146/186 Dzsoki ***** válasza:
18%
Nem elvárt.Kötelezőnek kellene lennie.Általában,pont fordítva szokott lenni,hogy a férj is akarná,de nem megy neki,de legalábbis,nyögvenyelősen.
2021. nov. 24. 02:27
 147/186 anonim ***** válasza:
83%

Mi lenne, ha ide hívnád asszonypajtit, végigolvastatnád vele a kérdésedet, válaszodat és ide írná a válaszát, ha már neked nem hajlandó elmondani miért nincs szex?

Legalább megtudnád az okot, ami annyi, hogy: csak.

2022. nov. 23. 17:59
 148/186 anonim ***** válasza:
54%
Lehet hogy terhes. Eleinte nem kívánja olyankor.
2022. nov. 24. 07:08
 149/186 anonim ***** válasza:
32%
A helyedben minden este bemásznék a lábai közé és kinyalnám.
2022. nov. 24. 08:32
 150/186 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, bár régi kérdés, mi lett azóta?

Amúgy, én nőként akkor nem kivántam a szexet,nem akartam, ha már nem szerettem úgy a partnert.

2022. nov. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!