Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
 171/186 anonim ***** válasza:
46%
Ahelyett, hogy bemásztál volna a szexi hálóinge alá és kinyalod, azt biztos nem utasította volna vissza. Helyette duzzogva külön aludtál. Gratula. :)
2023. febr. 5. 21:57
 172/186 anonim ***** válasza:
85%

Nem olvastam minden kommentet végig.

Csak azt tudom hogy egy nő érzelmi alapon működik.Van olyan hogy akaratlanul úgy megbántod hogy örök életre nyomot hagy.Az eredményt érzékeled csak.

Jó lenne mondjuk ha a másik eről nyiltan nyilatkotna.Akkor legalább meg lehet beszélni.Néma gyereknek meg az annya sem érti a szavát. Vagy egeszségileg olyan problémája van amít még neked sem fed fel.(Ami nem jó tattika)A legrosszabb viszont az amikor rég szeretője van a nőnek belőled meg így csinál hüjét.

Számomra a szex egy nem kötelező része a házasságnak.Érzelmi alapon kell működjön.Mert ha nem így van az nem házasság.Azt abba kell hagyni vagy közös megeggyezéssel nyitott házasságban kell élni.

2023. febr. 6. 08:59
 173/186 anonim ***** válasza:
100%

Régi a kérdés... vajon még együtt vagytok?

Ezeket a féli ösztönös, félig tanult tesztelő játszmákat nagyon kevés nő tudja levetkőzni és a férfiak sokszor tipikusan nem értik és besértődnek. Hogy akarja, de csak úgy, ha nem egy kiszámítható elvárás a vacsiért cserébe, mert az megöli romantikát és csereüzlet lesz belőle és az már elveszi a kedvét.

Mondjuk egyszerűbb lenne persze, ha mernétek nyíltan beszélni ezekről valami tabusítás helyett, de mivel te is inkább vádaskodásba, duzzogásba meg a saját igényeid sorolásába fogtál ahelyett, hogy érdekelne, ő mit érez és mit tehetnél érte... Mert - lefordítom - a "valld, be, hogy te egy hideg, gonosz nő vagy és és már nem kapom meg, amiért fizettem a sok szervezéssel, figyelemmel, vacsorával", az egy nagy öngól volt. Míg lehet, ha azt mondod, "hű de szexi vagy ebben, észrevettem ám és kívánlak, de ha most itt hagysz parlagon, félek, hogy már te nem kívánsz engem" meg simán egymás nyakába borulást hozott volna. Vagy megértőn összebújtatok volna, aztán reggel lesz szex, amikor már nem annyira kötelező szaga van és érzelmileg biztonságban érzi magát, hogy "nem csak arra kell".

...Persze akár változhattatok is azóta.

2023. ápr. 29. 08:43
 174/186 anonim ***** válasza:
66%
Fix hogy a felesegednem szeretoje van!
2023. ápr. 29. 09:06
 175/186 anonim ***** válasza:
100%
Felesegednek*
2023. ápr. 29. 09:07
 176/186 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek elvárható a szex a házasságban?"

Maga a házasság sem elvárás, élhetsz egyedül is. Minden más kommunikáció kérdése. A játszmázást meg sose szerettem, akármelyik fél csinálja.

2023. ápr. 29. 10:20
 177/186 anonim ***** válasza:
76%

Hát ha odamentél az asszonyhoz, h kifizettem a vacsit, berakhatom? Akkor nem csoda. :'D Az szerintem már rég rossz, ha valaki így odaszegezi a kérdést mert nincs fogalma/lusta ahhoz, hogy elcsábítsa a másikat.

A férfiak látványra, a nők zömmel érzésre izgulnak. Tehát ha tényleg szexelni akarsz, akkor nem kérdezel, csak bebújsz mellé és addig simogatod, csókolgatod, amíg már a másik fogja kérni, hogy fejezd is be rendesen...

2023. ápr. 29. 18:50
 178/186 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2023. dec. 26. 10:04
 179/186 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2023. dec. 27. 00:22
 180/186 anonim ***** válasza:
A szexben az a jó, hogy űzheted bárkivel, nem muszáj, hogy a házastársad legyen.
2023. dec. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!