Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
Én is dolgozó nő vagyok, gyerekeink is vannak, mégsem gondolom sem jogosnak, sem normának, hogy én dolgozom, fáradt vagyok, tehát 3 havonta nagy vonakodva magamra engedem Bélát. És nemcsak Béla miatt. Magam miatt sem.
Ez nem házasság. Minek húzom ezt a langyos fost, ha nekem nem jó? Ha nem jó, miért nem mondom el, mi a gond? Inkább szép csendben szívatom, viszont facére pakolhatom ki vasárnaponként a szépkiccsalád fotókat.
Ez annyira tipikus amit írtál.
Pontosan ez megy nálunk kívül amit látnak fantasztikus belül meg rohad az egész.
Ezt a megfelelési kényszert azok a nők akik ilyenek miért nem a kapcsolatuk szebbé tételére fordítják?!
"Ezt a megfelelési kényszert azok a nők akik ilyenek miért nem a kapcsolatuk szebbé tételére fordítják?!"
Mert van, akinek ennyi az igénye. A külcsín. Hogy lássák, de szépen élünk. Ha beledöglünk is:)
Látod, mégis hogy lepontozták a 111-es válaszomat. Van, aki szerint tök OK. Nekem igazából mindegy, én a saját életemet nem így szeretném élni. Alapvetően nem is vagyok erre alkalmas.
"Ezt a megfelelési kényszert azok a nők akik ilyenek miért nem a kapcsolatuk szebbé tételére fordítják?!"
Tippjeid vannak?
Vannak.
A média hatására minden más kevésbé fontos mint az hogy a világ milyennek lát.
Ezért kell hitelt felvenni, hogy lássák milyen a házam,kocsim,hol nyaralok annyi felesleges energiát forditunk ilyenekre.
Ja hát akkor ez egy gyönyörű eltolása a felelősségnek.
Ha a nőnek szar, szexizzen, ha a férfinek, hát nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!