Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
#100 nevetséges vagy sem már van ilyen, elkerülendő a hiányát. Létező dolog. Nem ez kell legyen a mérce.
De az sem ha Bélának csak a gyerek volt fontos amúgy megy Józsi érdekli, vagy a sörözés, vagy Gizinek csak a retikül volt a lényeg, most hogy meg van meg már öreg a Béla azt csinálhat amit akar, de addig is jókat hazudtak egymásnak. Halálos ágyukon meg visszagondolnak az életükre. Neked milyen volt Béla? Utáltalak egész életemben, Neked Gizi, én is Téged Béla. Többség még is ilyené válik a végén.
Egyenes kommunikációtól nem lesz szex. Persze jó lenne.
#101 Viszont, ha van tisztelet és kommunikáció is, így egyben mindkettő, akkor nem fog megtörténni az általad felvázolt helyzet, mert fontos lesz a másik. Egy egyszerű szó és mégis nagyban meghatározza a másikhoz való hozzáállásod.
Tiszteletből adódik az egyenes kommunikáció és egyenesen kommunikációból pedig vagy a probléma megoldása, vagy ha az nem megy a továbblépés.
Hogy bizonyítod, hogy nincs szex?
Tudnál linkelni róla?
Csak hogy más is tudja ellenőrizni, a keresőszavak ezek voltak: US law prenup sex, és azt dobta ki elsőre, hogy
"Most courts would still refuse to enforce the clause on public policy grounds. This is because a prenup that includes sex is in fact a sex contract. You generally can't contract for sex, whether it is for money or a requirement of marriage."
Látom, komoly vitákat kavart a kérdés.
Én úgy gondolom, aki valami komoly ok nélkül, csak azért mert elmúlt a szerelem, vagy megkapott mindent (házasság, gyerek, ház, autó), megtagadja házastársától a rendszeres, és kielégítő nemi életet (a havonta két havonta egy "túlélem szex" nem az), annak nincs joga elvárni, hogy a férje továbbra is ugyanolyan hűséges, gondoskodó, stb. legyen, mint előtte!
De akkor mindkét félben legyen annyi tisztesség, hogy leülnek és elmondják ezt a másiknak!
106 LOL
Mintha nem ezért írtad volna ki ezt a kommentgeneráló trollkérdést 😆
Olyan vagy mint egy óvodás ezzel a megtagadják tőlem a játékomat hozzáállással. Tuti hogy nem vagy nős, de még barátnőd se volt soha.
Benne van minden az írásodban ami incel: a nő fogja be, kapott lakást, kocsit, mindent. A tipikus tévképzeteitek, hogy ezeket mind a pasiktól kapják a nők, mintha ők nem goldoznának és maguktól nem lenne semmijük. Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!