Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
#80 Én tökre értem amit írtál!
Csak azt nem értem akkor miért kötnek házasságot a nők? Azt hiszik, hogy a lagzi után nem akar majd a férjük hozzájuk nyúlni?
Komolyan mondom én is nő vagyok és nem értem?
Amikor a neved beírod a "nagykönyvbe" onnantól számíthatsz rá, hogy jön az urad, hogy "csapjunk a lovak közé"! Ez teljesen normális!
Hogy lehet ezt kivédeni?
Nem kell férjhez menni! Ennyi!
Már megint totál másról beszélnek a nők.
Nem erőszakról van szó.
És nem is arról, hogy bármikor használjuk a testeteket.
A bármikor és a soha között qrva nagy táv van.
#84 Természetesen nem szűnik meg a saját tested feletti önrendelkezésed! Ebben igazad van!
De a házasság egy ilyen "üzlet"! Tudom, hogy ez csúnya szó, és nagyon sarkos kifejezés, de így van!
Ha te ezt nem vállalod, akkor minek kötsz házasságot? Mert ez bizony benne van a pakliban!
Ezért kell egy olyan jó társat választani, akinek hasonló igényei vannak mint neked, és a jó a kommunikáció is közöttetek! Különben szívás az egész!
Mondom, nőként megértelek!
Biztos ami biztos, én nem vagyok házas! :D
Figyi, valaki leírta az elején, hogy ki kell bírni. Ez akkor 100%-os válasz volt. Ha nekem azt mondaná a párom, férjem a szexre, hogy "csak ki kell bírnod 10 percig", én úgy megijednék, hogy elsírnám magam.
És azt csinálnám, amit a kérdezőnek is kéne: elválnék.
88-as, ha olyannal jövök össze, akivel egyezünk, akkor sem garantált, hogy mindig ugyanakkor akarunk szexelni.
De mondom: szerinted mi van a házastársi esküben? Mert párkapcsolatban is szexelnek az emberek. Párkapcsolatban lehet nemet mondani, házasságban nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!