Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/186 anonim ***** válasza:
15%
Nem.
2021. nov. 8. 22:19
 122/186 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer a sok hozzászólást!

Elmondom mit teszek. Válni a kicsi gyerekek miatt egyelőre még nem tudok, de ami biztos: az udvarlásnak, kedveskedésnek, vacsorázgatásnak stb., itt vége szakad részemről! Én is azt fogom tenni, mint ő: kerülök minden testi érintkezést. A kötelességeim továbbra is ellátom.

Persze, tudom. Ez csak olaj a tűzre (szinte látom a következő posztot: a férjem hanyagol engem!), de legalább a büszkeségem, és a gyermekeim szeretete megmarad!

Sokan írják a szeretőzést, de egy 45+ os pasi, ilyen háttérrel már nem annyira kapós, és nem is biztos hogy bevenné a gyomrom. Arról nem is beszélve, hogy érthető módon elment a kedvem egy újabb kapcsolattól.

Ti, amikor hasonló helyzetben voltatok, mit tettetek?

2021. nov. 9. 08:53
 123/186 anonim ***** válasza:
22%
#122 Ez a beszéd. Végre egy ember, akinél az ész győzött az érzelmek felett. 👌
2021. nov. 9. 08:56
 124/186 anonim ***** válasza:
87%

122-es Miért ne tudnál a gyerek miatt válni, mikor akarsz 60 évesen? Pont jó korban vagy ahhoz, hogy új életet kezdj.

Amúgy meg az is megoldhat mindent, hogy leülsz vele, és elmondod, hogy ez a helyzet nem felel meg, és szeretnéd, ha tudnátok változtatni. (Már ha egyáltalán még akarsz.)

2021. nov. 9. 09:08
 125/186 anonim ***** válasza:
81%
122-es: mi lesz a nemi életeddel? Fiatal vagy még a cölibátushoz. Magadnak innentől, míg a gyerekeitek felnőnek...?
2021. nov. 9. 09:19
 126/186 anonim ***** válasza:
43%

Nehogy ne keress szex lehetőséget.

Most így adtál a szarnak egy pofont.

Eddig a feleséged nem kefélt veled, most meg te akarod megvonni magadtól?

2021. nov. 9. 09:31
 127/186 anonim ***** válasza:
91%
Mit mond amúgy az asszonyka, miért nincs soha kedve...??
2021. nov. 9. 09:35
 128/186 A kérdező kommentje:

#124: Ezerszer átbeszéltünk már mindent, nincs értelme +1x.

#125: Igen, amíg jobb nincs magamnak csinálom, még az is jobb, mint egy olyan nővel aki nem szeret, és csak kényszerből van velem. Azt pedig nem várom meg míg a gyerekek felnőnek. Menjen iskolába mindegyik, és akkor már lesznek akkorák, hogy látják mi van, és ne tudja tiltani, ellenem nevelni őket a feleségem....amit erre az esetre be is ígért nekem.

#126: Keresni nem keresek, mert közelebb vagyok az 50-hez, mint a 40-hez, és bár jól karbantartott pasinak mondanak, annyira már nem vagyok kapós, körülnéztem. Természetesen a lehetőségnek nem biztos hogy ellent tudnék állni...

2021. nov. 9. 09:39
 129/186 anonim ***** válasza:
14%
"és bár jól karbantartott pasinak mondanak, annyira már nem vagyok kapós, körülnéztem." Ne is csodalkozz , hogy a feleseged utal! Mikozben te allitolag nagy erokkel dolgoztal a kapcsolatotokon , volt meg idod korbe is nezni ... ugyan ! Szanalmas egy peldany vagy !
2021. nov. 9. 09:45
 130/186 anonim ***** válasza:
82%

Hú de nem jól nősültél... ha szeretnél szexelni, ő biztos nem, ha félremész, na majd megnézheted a gyerekeidnél... hát grat. Szégyenlem magam nőtársam miatt.

Beígérte, hogy ellened fogja nevelni - arra nem volt ötlete, mégis mit csinálj a vágyaiddal, ha ő nem vevő rájuk?

2021. nov. 9. 09:46
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!