Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
 151/186 anonim ***** válasza:
10%

Hát, kedveskéim, én elvárom az asszonytól még most is.

Józsi bácsi

83/F

2022. nov. 24. 12:29
 152/186 A kérdező kommentje:

Az lett, hogy most már én sem kívánom a szexet, két-három havonta ugyan együtt vagyunk, jobbára az ő kezdeményezésére (hogy ne tudjak reklamálni a szexmentes házasságunk miatt), de többnyire az is annyira rossz, hogy én inkább kihagynám.

A házasságunk lassan átfordul amolyan baráti együttélésbe, neveljük a kicsi gyerekeinket, és én minden nap mérlegre teszem a házasságom, hogy így jobb, vagy külön, mint szerintem teszik ezt sokan 40, 50 felett.

Tudom, sötét szemüvegen át nézem a világot most, de el nem tudom képzelni, hogy én még egy esélyt adjak egy komoly kapcsolatnak.

Amúgy 150-esnek igaza van, szerintem sem szeret már a feleségem, legalábbis nem úgy, ahogy rég...

2022. nov. 24. 12:31
 153/186 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz nőként nézni rá? Nem kívánod őt?
2022. nov. 24. 12:39
 154/186 A kérdező kommentje:

De, tudok rá nőként nézni, és néha még kívánom is a szexet, csak elegem van a több éves huzavonából, szex-el manipulálásból, szeretetlenségből, stb., amit tőle kapok.

Egész egyszerűen, már nem ér az egész annyit, és természetesen már a szex sem jó vele, mert kb. csak fekszik mint egy db fa, és ő is csak azt várja, hogy minél előbb túl legyen rajta.

2022. nov. 24. 13:30
 155/186 anonim ***** válasza:
88%
Menjetek el párterápiára a gyerekek érdekében.
2022. nov. 24. 13:38
 156/186 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk ugyanez van! 40-es házaspár vagyok, de már a feleségem kiölte belőlem a vágyat! Én megtettem mindent, ő állandóan elutasított. Megsértett, megalázott mint férfit. Én neki és a családnak éltem, dolgoztam. Aztán ha ma már ránézek, kizárólag az elutasítás, a rossz érzések jönnek fel. Érző ember vagyok én is, semmit sem ártottam neki, ő mégis állandóan a kifogásokat kereste. Ha nagy ritkán volt is szex, az is kínos volt, mert nem volt aktív, csak feküdt. Az elmúlt évben kb. 3-4X voltunk együtt, de orgazmusra már esélyem sem volt, nem is érdekelte, egyszerűen látni lehetett rajta, hogy csak szenvedés az egész. Én abba is hagytam, ezt soha többet. Férj-feleség vagyunk, gondtalan élettel. Gyerek, ház, autó, jó munkahelyek, mindketten sportosak, diplomásak. Semmit nem ér az egész, amit felépítettünk egy fillért sem ér. Sőt, az elmúlt 20 évemet elpazaroltam.
2022. nov. 24. 22:39
 157/186 anonim ***** válasza:
60%
nyilván nem frigid, csak szeretője van. miért nem tudjátok megbeszélni, hogy nyitott házasság, vagy válás, oszt kész. így mindketten csak ingerültek vagytok.
2022. nov. 24. 23:24
 158/186 A kérdező kommentje:

156-os, nem igaz, nem pazaroltad el az életedet, ezt te is tudod. Ott vannak a gyerekeid, és amit felépítettél.

Így jártunk, ahogy sok-sok férfi jár a végén: már nem szeretnek, és nem kívánnak minket.

Ennyi.

Én 50+ osan már nem ugrálhatok nagyon, de ha te fiatalos, sportos, jómódú negyvenes vagy, akkor keress szeretőt nagyon gyorsan, mert tuti, hogy a te feleséged is ezt teszi, amíg nem jön valaki, akivel dobbanthat.

2022. nov. 25. 12:35
 159/186 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szex az elvárható,hanem a rendes kommunikáció.

Ezt le kell ülnötök,és meg kell beszélnetek,ahhoz van jogod,hogy tudd az okokat,illetve jár az esély,hogy ezt megpróbáljátok ketten megoldani.Viszont megsúgom,az nem úgy fog menni,hogy te besértődsz,és külön alszol.Ennyi erővel a feleséged meg legközelebb el se megy veled vacsorázni,mert "csak azért viszed el".

2023. febr. 4. 23:07
 160/186 anonim ***** válasza:
61%

Blablabla kommunikáció. Oké, meg lesz beszélve minden. Utána sem lesz szex. Elválni nem tudnak a felelek és minden megy a régi kerékvágásban. Ugyanis ez az általános. Ha egy nő frigid: nincs szex. Ha egy nő nem szereti a férjét: nincs szex. Ezeken mit lehet úgy megbeszélni, hogy utána legyen szex? Az meg általánosan elfogadott vélemény a női körökben, hogy kizárólag a férj a hibás mindenért. Ilyen alapon meg tényleg felesleges bármiről is beszélni. Én a lelkem tettem ki, erőn felül teljesítettem minden fronton, már-már az egészségem ment rá, mégis én voltam mindennek az oka. Aztán elgondolkoztam rajta hogy várjunk már egy picit. Férfi létemre fő és mellékállásba járok, naponta 4-5 órát alszom, hozom-viszem a gyereket, foglalkozom vele. Majd én megyek bevásárolni, én főzök, én takarítok. Én csinálok minden műszaki dolgot otthon, én intézem az ügyeket. Én kedveskedek, én próbálom megteremteni az otthon melegét férfi létemre. Nooooormális vagyok? Aztán én vagyok a rossz? Mint egy szolga, akinek nem lehetnek vágyai, mert akkor a komplett női csorda nekem esik hogy húúúúúúú, mit képzelek én magamról?! Szegény feleségem bele pusztul a sok munkába, én meg havonta 1X szexelni szeretnék vele? Undorító, ostoba, igénytelen szexista állat vagyok, nem is csoda hogy nem szexel velem.

Nos ez felnyitotta a szemem, onnantól kezdve magammal foglalkozom meg a gyerekkel. Egyáltalán nem éri meg az, hogy feláldozzam magam, és így is úgy is én vagyok a rossz. Főzzön magára, mosson magára, takarítson maga után. Viszont kis újjal sem szeretnék hozzá érni. Elegem lett belőle hogy megalázom magam, és szembe köp a komplett női társadalom, hogy a férfi az egy haszon állat, semmi egyébre nem jó csak hogy a nőket kiszolgálja, és szex csak akkor lesz, ha arra van kedve a nőnek. A férfinak sose legyen semmihez kedve, vagyis nincs jogalapja. Az a jó férfi aki maximálisan kielégíti az adott nő igényeit, az a szerencsés férfi, akinek olyan nője van, aki szereti a szexet, vagy vica-versa neki is nyújt valamit. Ez pedig zsákbamacska, mert házasság után keményen megváltoznak a dolgok.

A lényeg hogy ma már a férfiaknak semmihez sincs joga.

2023. febr. 5. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!