Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
Furcsa amít irtál vagy csak nekem.
Hosszú házasságok vannak mögöttem 23év mostani11éve tart.De ilyen kijelentéssel még nem találkoztam.
ELVÁRHATÓ szotól én pl.borzongok.Nem hogy a szextől de úgy mindentől elmenne a kedvem.
Én a szexben a spontainítást szeretem.Nem házat autót megyünk venni hogy elötte megbeszéljük!!.
Máskérdés hogy biztos minden rendben van köztetek?Mert valóban egy ilyen este után ha nincs egeszségügyi probléma egy jó SZERETKEZÉS A VÉGE.
Valóban a szex nem alanyi jogon jár de ha azzal ekkora a probléma már a házasságban is nagy problémák vannak.
Nincs gyerekünk...
A férjem arra,h csak baromi ritkán akar szexelni, az a válasz h öreg... 37éves.
Szeretnék gyereket,de az szex nélkül nem megy.
Kérdeztem én is mi a gond. Szeret, vonzónak talál... Hát a tettei nem ezt mondják.
Próbálkoztam én is mindennel....de semmi.
Más gondok is vannak, amikre lenne megoldás. Csak egyedül vagyok.
Most adtam fél évet magamnak, addigra boldog leszek.
Vele vagy nélküle.
De hogy valami nem okés az asszonyodnál az biztos.
Szex csak akkor van egy kapcsolatban, ha mindkét fél vonzódik a másikhoz. Egy párkapcsolat vagy egy házasság nem feltétlenül a közös vonzalmon alapul. Az lenne a jó, de ki merem jelenteni, hogy ez a legtöbb helyen nem így működik. Nekem egy kapcsolatomban, majd a házasságomban sem működött a szex. Mindig kiderült hogy nem voltam elég vonzó és szexi nekik. Hát ez van, legalább tisztába lettem önmagammal, így 2018-óta nincs szex, és soha nem is szeretném senkivel sem. Taszít a téma, a gyomrom fordul fel még a szó hallatán is. Soha többé nem fogom magam porrá alázni.
44/f
166. Sok ember nem hisz Anderssennek. Én inkább téged tartalak gyermeki gondolkodással bíró embernek. Édesem! sehol sincs leírva az, hogy mindennek a vége happy end. Vagy hogy mindenki megtalálja az igazit. Sőőőőt, azt nagyon kevesen találják meg. A párválasztás gyakorlatilag csak annyiban választás, hogy akarsz-e egyedül maradni vagy sem.
Nézzünk engem: én ilyen nőt szerettem volna:
- érzelmes
- iskolázott
- polgári gondolkodás
- vékony
- EQ
- SQ
Mi lett belőle?
- iskolázott
Volt kb 15 kapcsolatom, nem találtam meg az igazit. Vártam volna még 50 éves koromig? Ez nem A'la Carte menü, hogy ez a kívánságom, ilyet kapok vagy találok. Az elvárásaim olyanok voltak, amiket én is képviselek. Hol van az leírva, hogy ha én ilyen vagyok, akkor ilyet is találok?
"Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott."
Szóval játszmáztok. Egyik szexmegvonást alkalmaz, a másik duzzogva külön alszik, erre az első besértődik. Tisztára, mint az ovisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!