Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/186 anonim ***** válasza:
26%

#90 "Párkapcsolatban lehet nemet mondani, házasságban nem?"

Mindkét esetben joga van mindkét félnek nemet mondani, ez így igaz!

Csak egy párkapcsolatban ha nem tetszik a rendszer, szeded a motyódat és továbbállsz, még a házasságban írásba adtad, hogy te kitartasz jóban rosszban.....Ezért jönnek a pasik, hogy ezt "behajtsák" rajtad!

Mint mondtam, nekem van annyi eszem, hogy nem vagyok házas, tehát rajtam senki nem tudja számonkérni, hogy van szex, vagy nincs! :)

2021. nov. 8. 14:20
 92/186 anonim ***** válasza:
33%

Egészen rémisztő mennyi lepontozott szexpárti komment van.

Mennyi prűd, feminista okádék jár ide észt osztani? Jézusom, ez borzalmas.

2021. nov. 8. 14:21
 93/186 anonim ***** válasza:
93%

A pasik behajtják a szexet? Meg akkor a férj se adjon pénzt?

Tényleg úgy gondoljátok, a házasság egy prosti meg egy kitartó üzlete, ahol apu hordja haza a lóvét, anyu meg cserébe kérésre szétteszi, mert a pénzért cserébe kutya kötelessége?

Nem irigylem az életeteket.

Amúgy én sem értem, nők mi a francnak mennek férjhez és / vagy szülnek gyereket ha utálnak szexelni? Vagy ez mégis mitől változik meg idővel...? Nő vagyok, de nem értem. Olyan volt, hogy egy kapcsolatom tönkrement, nyilván ott már nincs vágy. Tovább állunk. De ha a házasság tönkremegy, utálja az urát, abból a hapsi semmit nem vesz észre, azt hiszi minden rendben, csak épp szex nincs évek óta? Ezt nem akarom elhinni.

2021. nov. 8. 14:27
 94/186 anonim ***** válasza:
80%
#92 nem "szexpárti" kommentek vannak lepontozva, hanem a nőket használati tárgynak, a feleségeket a férjek tulajdonuknak gondoló undormányok. Akik nyilvánvalóan incelek, semmilyen tapasztalatuk nincs a párkapcsolat és a házasság terén, csak nyomják itt hogy mihez van joguk, és azt meg kell kapniuk akkor is ha a másiknak nincs kedve hozzá, mert a pasi meg se akarja hozni, csak beböfögi hogy kéne már csinálni, mert neki ez jár.
2021. nov. 8. 14:29
 95/186 anonim ***** válasza:
7%

93.

Pedig hidd el, hogy mennyi ilyen van. Nincs veszekedés, nincs lealjasodás, igénytelenedés, egyszerűen csak nem szexel többet a nő.

Gondolom úgy vannak vele, hogy váljon a pasi, ha akar, max elviszi a fele vagyont.

2021. nov. 8. 14:30
 96/186 anonim ***** válasza:
82%

"Már nem bírom ki , hogy ne irjak.

Remélem te soha nem választasz férfit magadnak ezzel a hozzáállással."

Ha ez a kínálat, akkor előbb rágom le a karom tőből.

2021. nov. 8. 14:31
 97/186 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nincs gond a szexszel, amit mindkét fél akar. Továbbra is a "ki kell bírni" az, ami nálam lecsapta a biztosítékot, és hogy egyetlen férfi sem mondta, hogy ez nem normális, hanem bőszen bólogattak.
2021. nov. 8. 14:33
 98/186 anonim ***** válasza:
77%
95: hogyhogy legfeljebb viszi a fele vagyont? Nyilván ha házasok, akkor ketten rakták össze.
2021. nov. 8. 14:35
 99/186 anonim ***** válasza:
38%

Nyugaton nem véletlenül van a házassági szerződéseknek több fajtája, ahol a férj és a feleség is kikötheti hogy neki bizony szüksége van a szex re, amennyiben másik fél megszegi akkor váláskor a szerződést megszegő fél nem kap egy vasat sem a másik fél által házasság alatt szerzett vagyonból.

Lehet nem -et mondani csak azok mennyisége és helyzete nem mindegy.

Ha beteg valaki akkor nem kérdés megint. Hónapokon át betegség vagy akadályozó tényező nélkül visszautasítani a másikat az finoman szólva sem etikus. Van férfi és női ismerősöm is akik ebben a helyzetben vannak. Mondjuk férfi jóval több van.

Szerintem célravezetőbb a direkt kommunikáció mint a nők által preferált indirekt kommunikáció. Amelyik félnek vágyai vannak és ezt tartósan nem hajlandó kielégíteni a párja nem egészségügyi okból, az kvázi megszegi a párja felé tett esküt. Emberi léthez hozzátartozik. Mért kéne bármelyik félnek megalázva éreznie magát ha vágyik a szex re? Még mindig nem értem.

Mivel ekkora hullámokat gerjeszt a téma, látszódik hogy ez bizony sok esetben házi játszmának van tekintve. Ami nagyon gáz... Tehát vagy kapcsolat előtt vagy kapcsolat kezdete után hazugságokból szeretnének kapcsolatot fenntartani. Ezért van hogy a házasságok 80% válással kezdődik mert közel 90% szexmentes kapcsolat egy idő után.. Zsír...

2021. nov. 8. 14:48
 100/186 anonim ***** válasza:
88%

#99 Azért nevetségesek se legyünk már, hogy szerződésbe kell foglalni hetente hányszor kötelező szexelni a feleknek.

Mindkét fél álljon a másikhoz tisztelettel, legyen normális kommunikáció és akkor szex is lesz.

Ha Józsi 10 perc alatt elmegy szárazon, vagy Bea egy ritikülért cserébe hajlandó csak behajolni az messze van a normális kapcsolattól és nem is szabad, hogy ez legyen a mérce.

2021. nov. 8. 14:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!