Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
Nőként írom, hogy azért egy alapos átbeszélés után, ha nem válaszol és nem változat, közölném: OK életem, akkor innentől kedd-péntek-vasárnap este 8-kor szex van. Ha itthon vagy, ha nem.
Vessen magára. Majd zokoghat meg mocskolhatja a férjét, aki nem átallott megcsalni. Nem.
Az a baj hogy hogy manapság még a csapból is ez folyik.
Az emancipáció elérte az eredményét.
Megfordult a világ.
Persze én is elítélem a megkülönböztető bánásmódot.
De akkor már a nők se legyenek állszentek.
"van kezetek, szátok. Ne legyetek balf_szok!"
Azért felháborító, hogy már eleve azt gondolják egyesek, hogy csak be akarjuk rakni, tolni párat, aztán szevasz, mindenki mehet dolgára.
Hát nagyon nem így van.
Ha imádok nyalni, de oda se enged a puncihoz, pedig hatalmasakat tud tőle élvezni és csurog belőle minden, akkor mit tegyek? Ha esetleg megengedi, jól érzi magát, de baszik viszonozni.
Köszi....
"Amikor az anyakönyvvezető előtt aláírod a "nagykönyvet", akkor vállalod azt is, hogy a társad jogosan kérheti, hogy legyen szex?!"
Jogosan? Ezt gondold át.
#64 Úgy értettem, hogy milyen házasság az, amit úgy kötnek meg hogy nem lesz szex?
Lehet, hogy van ilyen is, de én még nem hallottam ilyenről!
Szóval ha aláírod a "nagykönyvet" tuti, hogy kérni fogja a párod, hogy legyen szex! A "jogosan" szót, ha akarod megérted, ha nem, lehet szőrszálhasogatóan kielemezni! Te is tudod, hogy egy házasság, ha normális pszichével rendelkeznek a felek, akkor nem szexmentes!
"Jogosan? Ezt gondold át."
Mert mit gondoltok? Majd katolikus papok leszünk a nászéjszaka után?
Hol a büdös picsába él jópár nő?
Rohadtul van akaratom és szabadságom ahhoz, hogy megkeféljek bármelyik másik nőt, ha otthon nem szeretnek.
Az sincs benne a "nagykönyvben", hogy félrekúrni tilos.
#66 Te valamit nagyon félreértettél!
Olvasd már el mit írtam eredetileg!
"Amikor az anyakönyvvezető előtt aláírod a "nagykönyvet", akkor vállalod azt is, hogy a társad jogosan kérheti, hogy legyen szex?!"
Ha tudnád értelmezni amit írtam, akkor látnád, hogy ez a két sor a nőknek szólt, hogy a férjük jogosan várja el tőlük a házasság alatt a szexet!
Érted???
Én a férjeket védtem!!! Felfogtad??
Szerintem a többiek értik, mert értékelték is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!