Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
"Átlagban 2 - 3 havonta, többnyire az én unszolásomra."
Ezt a férfinemben soha nem fogom megérteni. Ha unszolnom kéne valakit a szexre, olyan megalázottnak érezném magam, hogy nem igaz.
#19 Ne te játszmázol hanem a párod. Ki akarja vezetni az életetekből. Röviden tömören.
Pont alátámasztja amit írtál hogy már csak 2-3 havonta. Ennyiét még bevállal, de rendszereset már meg meri lépni hogy ne legyen.
Illetve már kifogás sincs az egy következő szint. Lassan elhidegültök. :(
#22 Nyugi nem vagy egyedül,a nők nagy része ezt csinálja. Velem is. Én már csak az interneten vagy villamoson nyáron látok nőket. Dührohamokat kap ha meglátja hogy megakad a szemem egy nőn akkor ordibálás van, meg elpityereg hogy nem szeretem, pedig de szeretem, de hiába bókolok, udvarlok, virág, vacsora boka felett és nyak alatt nem láthatom és hozzá se érhetek már. Barátnői szerint passzív vagyok, nekik legalábbis ezt hazudja. Mire jó ez a játszma nem tudom. Teljesen készen vannak az idegei már de akkor se enged.
#25 normális mert különben már nem lennétek együtt ha ez se lenne.
Le kel ülni vele beszélgetni. Ha még hajlandó rá. Ha nem akkor lassan kihűl és vége.
Többnyire a nők indítják a lavinát, de van ismerősi körben ahol a férfi indította.
Van aki tudatosan játszmázik a szex -el van aki tudat alatt.
16 és 24 voltam
Nem lehet, hogy azért nincs köztetek szex, mert nem élvezi?
A leírás alapján jól elvagytok, de ha szexre kerülne a sor csak te jössz lázba, őt teljesen hidegen hagyja a gondolat. Nekem ebből az jön le, hogy neki a szex nem okoz örömet.
Beszéljétek át, szerezzetek be segédeszközöket, hátha javul a helyzet.
Ha nem tudjátok megoldani, egymás életét fogjátok megkeseríteni.
Ezt nem bántásból írom. Nekünk a womenizer (csikló izgató), erotikus masszázsolaj, paróka és egyéb kellékek hatalmas lendületet adtak és kiszélesítették a lehetőségeinket.
Vannak nagyszülők akikre rá lehetne bízni sűrűbben a gyerekeket?
Ha kettesben vagytok, jobban tudnátok egymásra figyelni, minőségi időt eltölteni egymással.
Bármely fél részéről egy közeledés visszautasítása meglehetősen k.csög dolog. Ne legyen már annyira fáradt egy ember, hogy ne tudja magát odaadni valamennyire.
Erősen kontrollmániát látok, ez akár egy nárci személyiséget is rejthet.
Úgymond, egy ilyen ne éljen párkapcsolatban, menjen el pl NAV, vagy BKK ellenőrnek, ott ki tudja elégíteni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!